dinsdag 2 april 2019

Trouwen in eigen tuin

Ervaar het verschil met NuBuiten! Wanneer je gaat trouwen met je voetjes in het gras, wil je natuurlijk wel de tuin voor de bruiloft versieren! Je wilt in de tuin een gezellige sfeer creëren, maar het lijkt misschien best lastig om dit voor elkaar te krijgen. No worries, want met een paar kleine aanpassingen, zet je al snel een feestelijke en bridal setting neer.


Wat moet je dan allemaal regelen?

Je hebt het ooit op een plaatje voorbij zien komen en sindsdien laat het je niet meer los. Dit is hoe jij het hebben wilt: lekker losjes, no nonsens én je kan zelfs je eigen drinken meenemen. Zo mag je bijvoorbeeld niet zo maar overal trouwen. Het is mogelijk om elkaar het jawoord te geven op een niet officiële trouwlocatie, maar hier moeten jullie wel wat voor doen. Speel met blikvangers in je eigen tuin ! Gebruik verschillende centrale punten met mixed-and-match-vazen.


Heb jij een grote tuin en ben je gek op het buitenleven?

Denk dan eens na over trouwen in je eigen tuin. Van een kleine ceremonie tot aan een groot feest. Laat je in deze bspireren en tover jouw tuin om tot een prachtige trouwlocatie. Wij leveren graag stijlvol maatwerk met een eigentijdse twist.


Een bescheiden trouwfeest met een beperkt aantal gasten, of een groots huwelijksfeest? Het is zo bijzonder én erg persoonlijk om je huwelijksfeest in je eigen tuin te organiseren! Werk enkel samen met leveranciers waarvan je 1 weet dat je ze kunt. Wij denken na over alle details en doen al het werk voor jullie!


Wij gaan eind augustus trouwen in onze eigen tuin. Het wordt een intieme bruiloft met alleen beste vrienden en directe familie. De ambtenaar komt ons dus trouwen. We willen een catering laten komen voor een buffet en hapjes. Vul voor een eerste prijsindicatie geheel vrijblijvend ons offerteformulier in!


Heerlijk om te trouwen in je eigen achtertuin. Bloom Wedding organiseerde al vele huwelijken bij bruidsparen in de tuin.

INHOUD: TROUWEN IN EIGEN TUIN. BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) Prieel of Backdrop in de stijl van. Trouwen in een eigen tuin. In de lente en zomer komt vooral de tuin levendig met prachtige bloemen en weelderige groene struiken, wat in feite betekent dat je veel geld op je decor en bloemen bespaart.


Of je nu een feestje in je eigen tuin of van een familieli een tuin trouwfeest komt met veel verantwoordelijkhei meer dan een bruiloft op een professionele locatie. Als jullie graag willen trouwen in je eigen achtertuin, dan kan dat verreweg in de meeste gevallen wel. Het ligt wel een beetje aan de gemeente waarin jullie wonen. Check dus eerst voor de zekerheid de website van jullie gemeente, voordat jullie allemaal wilde plannen gaan maken.


Een trouwlocatie welke meerder bruiloften per jaar doet is helemaal ingericht op trouwfeesten. Bij een huwelijksfeest in eigen tuin , zult u alles moeten huren. Voor Jeroen Matthijssen en Jesse Kieboom kwam zaterdagmiddag een droom uit: ze trouwden in hun eigen achtertuin aan de Achterdijk in Zevenbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.