maandag 15 april 2019

Slangtule messing

Slangtule messing

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Messing slangtule met buitendraad. Slangtule met 6-kant om kunststof slangen te verbinden aan bijv. Alle rechten voorbehouden.


Slangtule messing

Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Met de messing slangtule heeft u een ideaal hulpstuk voor het verbinden van kunststof slangen. Ook verbindt u hiermee gemakkelijk verschillende kranen en andere appendages voor een duurzaam aftapsysteem. Ook bijpassende kogelkranen en huiddoorvoeren. Groot assortiment messing slangtule met buitendraad snel en gratis thuisbezorgd!


Met deze messing slangtule van RIV kunt u een overgang maken van een waterslang naar schroefdraad. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Een slangtule is er niet voor gemaakt om direct verloop aan te brengen naar een andere maat. In eerste instantie dient hiervoor een verloopring te worden gebruikt en dan de slangtule hierop aan te passen die de verbinding naar de slang maakt.


Slangtule messing

Slangtules en verloopringen kunnen wij leveren in verschillende maten en materiaal, zoals messing. De fitting heeft een buitendraad x slangtule verbinding. Deze fitting is verkrijgbaar in verschillende maten.


De slangtule is gemaakt van messing. Universele haakse messing slangtule met regulier metrisch schroefdraad. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Met de driedelige messing slangkoppeling verbindt u verschillende soorten pompen voor een af- of aanzuiging.


Slangtule messing

Schroefaansluiting: ” Tule maat: 32. Perrot Ede voor beregening van tuin en park met sproeiers en beregeningsautomaat. Ook voor water en kunst in de tuin, waterwerken en fonteinen of fonteininstallaties. De originele Duitse messing klauwkoppeling met slangtule. Belastbaar tot bar en uitgevoerd met NBR dichtingsring voor een goede waterdichte verbinding.


GeKa koppelingen zijn duurzaam en hebben een goede doorlaat. Hieronder vindt u de producten welke gerelateerd staan aan dit product. Meestal zijn dit aanbouwdelen of producten die samen met dit product gebruikt worden. Snelkoppeling met slangtule. Slangpilaren of Tules Slangpilaar gemaakt van messing met buitendraad.


Een groot voordeel is dat u een standpijpkoppeling snel en eenvoudig kunt monteren en demonteren. Sorteer op Handsproeier PLT1. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten! Geka messing koppeling met slangtule , ook nastelbare GK koppelingen met slangtule.


Goedkope GEKA koppelingen online kopen. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier. Lasaulec, de échte technische groothandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.