vrijdag 12 april 2019

Plantenbak zonder bodem

Plantenbak zonder bodem

De grootste collectie plantenbakken hier! Plantenbakken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Plantenbak zonder bodem

Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Laagste prijsgarantie Gewicht: 1kg ST = Standaar levertij indien op voorraa max. MW = Maatwerk, levertijd op aanvraag Cortenstaal plantenbakken zonder bodem. Een cortenstaal plantenbak heeft een warme, duurzame en tijdloze uitstraling. Doordat onze cortenstaal plantenbak zonder bodem wordt geleverd is deze ideaal als verhoogde border in uw tuin. Onze cortenstaal plantenbakken hebben altijd een omgezette rand aan de bovenkant voor een mooie uitstraling en extra stevigheid.


De bodem wordt voorzien van afwateringsgaatjes en indien gewenst kan de bloembak voorzien worden van zwenkwielen. De standaard randbreedte is 40mm. Zo kunt u de plantenbak makkelijk op uw terras verzetten. Indien een CorTenstalen bakken in de tuin komt te staan, dan kunt u ook kiezen voor een bloembak zonder bodem. Zo’n jaar geleden is Cortenstaal geïntroduceerd in tuinland en blijft ongekend populair als materiaal voor allerhande tuinelementen.


En dat is niet zonder reden want Cortenstaal heeft een schitterende warme tint, is robuust, natuurlijk ogend en altijd herbruikbaar. Ook dit is mogelijk, we laten dan de zijkanten van de bodem staan (ca. tot cm.) zodat de bloembak zijn stevigheid behoudt maar dat de wortels van de beplanting wel door kunnen groeien in de tuin. Dankzij het natuurlijke roestproces is geen één bloembak precies hetzelfde.


Doordat de cortenstaal bloembak zonder bodem wordt geleverd is deze ideaal als verhoogde border in uw tuin. Hierdoor hoeft de grond niet weggenomen te worden. De plantenbak van cortenstaal zonder bodem is ideaal om als border te gebruiken. Plaats de plantenbak simpelweg rechtstreeks op de aarde en zet hier je favoriete planten in. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken.


Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kan je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak kosteloos in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De naadloos afgelaste plantenbak heeft een dubbel omgezette bovenrand van 50xmm, wat de cortenstaal plantenbak een stoere en tijdloze uitstraling geeft. Het ledig gewicht bedraagt kilo. Wil je je plantenbakken af en toe op een andere plek zetten?


Plantenbak zonder bodem

Of wil je een polyesterbak zonder bodem ? Alle maatwerk plantenbakken op Polyesterplantenbakken. Het is zelfs mogelijk om de polyester plantenbak aan te passen als vijver. In dat geval kun je zelfs visjes laten zwemmen in een polyester plantenbak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bestel vertrouwd en voordelig online! Ledig gewicht bedraagt kilo. Op zoek naar plantenbak zonder bodem tuinartikelen? Vind de goedkoopste plantenbak zonder bodem tuinartikelen op VERGELIJK.


Wij horen graag wat u wilt, het volgende vragen wij van u: - dikte - afmetingen ( lengte x breedte x hoogte) - met of zonder bodem. De specifieke wensen van de planten in uw tuin zijn vaak erg verschillend. Bij de aanplanting en verzorging van uw planten, staat u hier best even bij stil. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om de zuurtegraad (pH) van uw bodem te kennen en vooraf te weten of uw planten een kalkrijke bodem vragen dan wel een zure. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen.


Onze plantenbakken met bodem worden standaard geleverd met pootjes van 15mm en afwateringsgaten. Tevens bestaat er mogelijkheden om de plantenbakken te verplaatsen. Dit door hogere poten onder de plantenbak te zetten zo deze met een transpallet of heftruck kunnen verplaatst. Deze houten plantenbak is een perfecte keuze voor hobby-tuinders die een bloemen- of plantenbed aan hun tuin toe willen voegen.


De bovenrand breedte bedraagt 50mm en is dubbel omgezet, wat deze grote cortenstaal plantenbak een stoere en tijdsloze uitstraling geeft. De hoeken van de grote bloembak zijn allen afgepunt en ook alle naden zijn volledig afgelast. Standaard is de corten-staal plantenbak voorzien van een bodem met afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.