donderdag 4 april 2019

Onderplaat schutting

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie schuttingen hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Schuttingen tegen de laagste prijzen.


Kies uit 3producten vanaf € 299.

Betonnen onderplaten geven bij een hout-beton schutting de stevigheid tussen de palen en voorkomen dat uw tuinscherm aan de onderzijde vochtig wordt en daardoor houtrot ontstaat. De levensduur van een hout-beton schutting is hierdoor gegarandeerd lang. Een hout-beton schutting bestaat uit meerdere onderdelen.


Al deze onderdelen voor een betonschutting vindt u bij Gadero. Betonplaten worden gebruikt voor standaard beton-hout schuttingen (betonplaat glad van 26cm hoog), bij beton-hout semi-luxe schutting wordt er betonplaat onder de houten schermen geplaatst van 36cm hoog en bij een hout-beton luxe schutting worden er twee betonplaten van elk 36cm hoog onder het houten scherm geplaatst. Gladde betonnen onderplaat t. Deze gladde betonnen onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting.


Onderplaten voorzien van gladde zichtkanten en afwateringsdakje.

De mm robuuste onderplaat is gemaakt van beton en is extra sterk. Door de onderplaat verhoogd u de levensduur van de schutting doordat de schutting vanuit de grond niet nat wordt. Met deze antraciet onderplaten kan in combinatie met betonpalen en tuinhout een duurzame schutting gemaakt worden. Door het plaatsen van deze onderplaat komt het hout niet in contact met de gron wat ten gunste komt van de levensduur.


De onderplaten zijn aan beide kanten glad afgewerkt en hebben een afwateringsdakje. Goedkoop en snel geleverd. Deze betonplaten van mm dikte passen ook in onze grondkering betonpalen.


De onder betonplaten zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet. De betonplaat voor de hout beton schutting met sleuven is verkrijgbaar in het grijs. U gebruikt de betonnen onderplaten om de betonpalen via de sleuf in de betonpaal met elkaar te bevestigen en een stevige betonnen schutting met hout te creëren.


Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Betonpalen rotsmotief heeft een langere sleuf in de paal zitten zodat de onderplaat er goed opmaat in valt.


Deze onderplaat word vaak dubbel uitgevoerd (x cm). Welke lengte onderplaat heeft u nodig? Dat leggen we u hieronder uit: Lengte 1cDe meest gebruikte onderplaat van Nederland!


Deze wordt voornamelijk gebruikt voor de standaard schuttingen met betonpalen.

De meeste betonpalen en onderplaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Leverbaar in antrazit en lichtgrijs. Onze betonpalen en onderplaten zijn altijd scherp geprijsd! In totaal is de hoogte te variëren tussen de 1en 2cm. Een hout beton schutting is een aanwinst voor je tuin.


Naast een systeem met één onderplaat kunt u ook kiezen voor een hout beton schutting met onderplaten. U kunt bij de verschillende tuinschermen in ons assortiment zien welke hoogtes er leverbaar zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een beton hout schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.