maandag 15 april 2019

Kap terrasverwarmer

Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website! XXL Korting - Alles op Voorraad!


Zo kun jij ook op koele avonden nog heerlijk in de tuin zitten.

De terrasverwarmer heeft hittestanden en een kantelhoek van 45°, zodat jij op elke plek de warmte kunt voelen. Je kunt dit exemplaar heel eenvoudig aan de muur bevestigen. Eén van onze productspecialisten zorgt dat u het juiste onderdeel snel in huis hebt.


Bij een terrasverwarmer op gas heb je nooit gedoe met snoeren en met een flame heater tover je dankzij de bewegende vlam een gezellige sfeer op je terras. Wil je een plafond of wand terrasverwarmer of toch liever een staande heater die je gemakkelijk verplaatst? Stijlvol genieten met de Enders Polo 2. RVS terrasverwarmer Met de stijlvolle roestvaststalen terrasverwarmer van Enders is het heerlijk vertoeven buiten, ook als het buiten kouder wordt.


De staande 2centimeter hoge op gas werkende antracietkleurige terrasverwarmer is voorzien van een kap , die ervoor zorgt dat de warmte naar beneden verspreid wordt, waardoor er geen warmte verloren gaat. Zo’n gas terrasverwarmer vind je alleen in een staande versie.

Gewoon omdat het te gevaarlijk is om die op te hangen. Een gas terrasverwarmer zal ook iets duurder zijn in gebruik in vergelijking met een IR terrasverwarmer. Bedenk ook dat je gas apart moet aankopen en bijvullen als je terrasverwarmer moet blijven draaien.


Kijk voordat je een terrasverwarmer aanschaft goed na hoe groot het oppervlak is dat je wilt verwarmen. Houd daarnaast rekening met het feit dat de wind een sterke invloed heeft op de warmte-intensiteit van een terrasverwarmer. Binnen twee werkdagen bij u thuis!


Elektrische Terrasverwarmers. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment heaters. Meer geluksmomentjes buiten! Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Hoe werkt deze infrarood terrasverwarmer ? In de praktijk is het onmogelijk om buiten de omgevingstemperatuur dusdanig te verhogen dat het een aangenaam gevoel geeft. Daarom is kortegolf infrarood de oplossing. Bij dit type wordt de warmte overgedragen via licht en wordt niet eerst de lucht in de ruimte om u heen verwarmd. De kap die om het verwarmingselement is bevestigd maakt de heater erg modern en maakt hem passend op ieder terras.


De kap van de terrasverwarmer is water en UV bestendig waardoor u hem in de meeste gevallen gewoon buiten kunt laten staan. Gas terrasverwarmers hebben doorgaans een hoger vermogen en een groot warmtebereik.

Het voordeel van gas heaters is dat je ze overal kunt plaatsen. Met een gas terrasverwarmer kan je langer genieten op je terras. Lees hier meer over de soorten, voor- en nadelen en prijs van gas terrasverwarmers.


Budget Hoogstaande Kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.