donderdag 4 april 2019

Intratuin tuinhuis

Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Bij bestellingen geleverd door een leverancier betaal je € 69.

Bezorging is alleen mogelijk in Nederland. Dit prachtige tuinhuis Manor Pent van topmerk Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een klassieke uitstraling. Tuinhuis Keter Manor Pent. Door middel van de grote deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten.


Het tuinhuis , dat voorzien is van een raampje aan de voorkant, is ideaal. Voor heel veel mensen is het terras of balkon hun tuin. Want op je terras of balkon kan je vaak heel veel groen kwijt.


Intratuin heeft natuurlijk óók alles voor tuin, terras en balkon.

En dat lekkere plekje is pas echt compleet met een leuke tuininrichting. Een houten tuinhuis , ook wel blokhut, is multifunctioneel. Een tuinhuis van hout koop je voordelig bij HORNBACH. Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens.


Dan heb je feestverlichting voor buiten nodig! Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin.


We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Er bestaan grofweg twee soorten tuinhuizen : een houten tuinhuis en een composiet tuinhuis. Daarvan komt een houten tuinhuis het meeste voor, omdat hout als materiaal het beste aansluit bij de inrichting van de meeste tuinen. Een composiet of kunststof tuinhuis heeft als grootste voordeel dat deze weerbestendiger is en minder onderhoud nodig heeft. Blokhut Berlijn Intratuin.


Zoals u al waarschijnlijk begreep is het tijdens die afgelopen vroeg ingevallen zomer erg moeilijk geweest om een en ander te Amsterdam te bespreken. Een haag is zoveel meer dan een schutting.

Er is veel keus: wil je een bladverliezende, een groenblijvende of een ondoordringbare heg? Het huisje is voorzien van een plat dak bekleed met dakleer. De dubbele deuren zijn 1bij 1centimeter groot en zijn voorzien van ruiten van glas met een dikte van mm.


Ruim je tuinspullen in een handomdraai op in een decoratief tuinhuis of in een handige opbergbox. Met een goede tuinopslag, hoef je echt niet tegen de barbecue of de grasmaaier aan te kijken wanneer je deze niet gebruikt. Je zet het gewoon netjes, droog en beschermd weg. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Intratuin.


Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.