donderdag 11 april 2019

Hekwerk balkon

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Beste resultaten voor afrastering tuin op Finecomb.


Ben je op zoek naar een aluminium hekwerk voor je balkon of dakterras?

Een hekwerk van aluminium is namelijk licht van gewicht en vaak makkelijk te monteren. Balkonhekwerk vind je in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten balkonhekwerk, welke op maat te bestellen zijn. Aluminium hekwerken voor uw balkon en dakterras.


CT Hekwerk is een gespecialiseerd aluminium hekwerken , dakterras- en balkonhekwerkbedrijf, met veel ervaring in het monteren en maken van dakterrassen en aluminium balkonhekken. Erkende vakmensen in ontwerp en techniek, stellen de klant centraal en hebben als motto: “klant is koning”. Wanneer uw woning over een balkon beschikt, is een mooi en veilig hekwerk voor uw balkon uiteraard geen overbodige luxe.


Een balkonhekwerk is zelfs een absolute must wanneer u het balkon regelmatig wenst te gebruiken.

Ben je van plan om een balustrade aan je balkon te laten plaatsen? Geniet lang van de zon op warme zomerdagen met een mooi uitzicht vanaf je balkon. Homedeal heeft voor jou een overzicht gemaakt van alle prijzen van een balkonhekwerk zodat jij precies weet wat jouw balkonhekwerk kost. Wat zijn de balkonhekwerk prijzen?


Bij Dennishekwerken houden we rekening met uw stijl, de mogelijkheden die bij uw balkon passen en uiteraard de veiligheid. De bevestiging en de afwerking van het balkonhekwerk is afhankelijk van de situatie, hierdoor is ieder hekwerk uniek en speciaal voor u gemaakt. De hekwerken dienen in eerste instantie voor bescherming. Het is daarom ook van belang dat de balkonhekwerken van stevig materiaal zijn en goed gemonteerd worden.


We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal of RVS. HEKWERK SOEST levert en monteert ook regelmatig balkonhekwerk. U kunt alle typen hekwerk op uw balkon plaatsen, maar vaak wordt er gekozen voor sierhekwerk op een balkon of dakterras. Balkon )hekken thermisch verzinkt en uit voorraad leverbaar. Degelijk en met een nette uitstraling eenvoudig en snel te monteren op alle gewenste afmetingen.


Uw hekwerk kan ook door JD staal op vakkundige wijze worden geplaatst voor € 14= per meter. Dit is inclusief hekwerk en arbeidsloon. Schram Hekwerk is een onderdeel van Schram Constructie wat veel producten maakt voor de tuinbouwsector.

Steeds vaker kwam de vraag of wij ook hekwerken konden produceren en zodoende is Schram Hekwerk een onderdeel geworden van het bedrijf. Schram Hekwerk produceert op maat gemaakte, ambachtelijke kwaliteitsproducten voor particulieren en bedrijven. Kunststof balkon hekwerken zijn een goed alternatief voor houten en stalen balustrades.


De balkonhekken zijn zeer onderhoudsvriendelijk: u hoeft nooit meer te schuren of te verven, en ze zijn qua prijs vergelijkbaar met hekwerken van ander materiaal. Deze lippen zijn voorzien van een sleufgat, waardoor door middel van een bout en moer het hekwerk aan de paal bevestigd kan worden. We leveren dopjes mee voor de afwerking van de bout en moer. Als u een keer lekker buiten op het balkon gaat zitten, wilt u natuurlijk wel graag naar een goed uitziend balkonhek kijken!


Naast ons ruime assortiment aan sierhekwerken, hebben wij ook inrijpoorten en looppoorten. Deze kunnen wij aanpassen aan de stijl van het hekwerk , dat u al heeft of erbij koopt. Een metalen balkon balustrade voor uw balkon , vind u online in onze Hekwerk Webshop.


U vind er balkon balustrades in diverse soorten en maten en u kunt de balustrades online op maat bestellen. Vraag direct een offerte aan! Alles te leveren in aluminium, staal of RVS. Om het staal tegen roestvorming te beschermen, wordt het hekwerk standaard voorzien van een zinklaag.


Het hekwerk wordt ondergedompeld in een bad vloeibare zink. Een verzinkt hekwerk heeft een industriele uitstraling en een ruw oppervlak. Gepoedercoat Het is mogelijk om het hekwerk na het verzinken te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.


Wanneer de vloer wordt verhoogd middels een hellingbaan, balkon ,- of galerijvloerverhoging moet in de meeste gevallen ook de balustrade worden verhoogd om te blijven voldoen aan de regels en voorschriften. Bij oudere gebouwen komt het ook voor dat de hoogte van het hekwerk simpelweg lager is dan de huidige norm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.