vrijdag 23 november 2018

Steigerhouten tafel bouwpakket

Bekijk ons aanbod nu online. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Vind steigerhouten tafel het nu op Kensaq.


Onze Doe-Het-Zelf bouwpakketten worden aangeleverd in ongeschuurde steigerplanken en bijgeleverde benodigdheden. De planken zijn niet voorgeboor wij leveren een boortje bij het bouwpakket om dit zelf te kunnen doen.

Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! Deze steigerhouten tuintafel is gemakkelijk in elkaar te zetten en past leuk bij bijvoorbeeld een tuinbank van steigerhout. Kan ook handig zijn als extra tafel bijvoorbeeld naast een hoekbank of loungebank. We leveren dit bouwpakket uit voorraa kan afgehaald of thuisbezorgd worden.


Wij kunnen tafels in bijna alle maten leveren voor buiten. Dit zijn al snel tafels voor personen of meer. Bestel een steigerhouten bouwpakket !

Met hun robuuste uiterlijk, duurzame karakter en lage prijs wordt voor zowel binnen als buiten vaak de keuze gemaakt voor steigerhouten meubelen. Wanneer u handig bent, is het maken van een meubel heel leuk om te doen. Steigerhouten meubelen zijn tegenwoordig overal te vinden. Bij het Doe-Het-Zelf bouwpakket kun je een blikje impreneer mee bestellen om het hout waterafstotend te maken door het te impreneren.


Dit is een eenvoudige handeling door gebruik te maken van een kwast. Deze luxe steigerhouten tafel is schoongemaakt en geschuurd. Deze eettafel is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen). De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven.


In de handleiding staat duidelijk omschreven hoe je het betreffende meubel in elkaar zet. Tuinset ( tafel , bank, stoelen) bouwpakket. Ronald: Hij is mooi, past perfect in onze styling en is inderdaad snel weg te halen indien nodig.


Bij ons vind je steigerhouten loungesets, tuinmeubelen, kasten, banken, tafels helemaal op maat gemaakt. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel , tuinbank, kast of bureau maken.


Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Al onze steigerhouten planken zijn schoongemaakt van spijkers, bandjes en vuilresten. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Maak er bijvoorbeeld een prachtige steigerhouten zithoek van voor binnen of buiten.


Het betreft een bouwpakket welke u heel gemakkelijk zelf in elkaar zet. Monteer nu je eigen steigerhouten tafel ! Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, zeker niet met dit complete doe-het-zelf pakket. Deze mooie en praktische steigerhouten tafel is ideaal om lekker aan te tafelen, binnen of buiten.


Combineer dit product met het steigerhouten bierbankje en de set is compleet. Bouwpakket voor een steigerhouten tafel met kruispoten. Kruispoten zijn het helemaal op het moment! Het pakket bestaat uit op maat gezaagd nieuw onbehandeld steigerhout, goed verzinkte schroeven en een bouwtekening.


Altijd al zelf een meubel van steigerhout willen maken, nu kan het eenvoudiger met een bouwpakket van geschaafd steigerhout. Heeft u vragen, of zijn de maten net niet. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden betreft onze steigerhouten eettafels? Of ben je benieuwd naar de andere modellen tafels die wij verkopen, zoals onze eiken eettafels? Je nieuwe tafel is immers hét meubel waaraan je de komende jaren gaat eten, werken, lezen én borrelen!


Het doe-het-zelf bouwpakket voor een steigerhouten tafel bestaat uit op maat gezaagde steigerdelen die nodig zijn om zelf de tafel te maken. Je kunt kiezen voor een afmeting van de tafel en alle delen worden daarvoor op maat gezaagd. Download hier de bouwtekening van uw steigerhouten tafel XL.


Het bouwpakket is exclusief de schroeven. Wilt u deze er toch bij hebben dan dient u deze apart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.