donderdag 15 november 2018

Boomschors snippers

Boomschors snippers

Vind boomschors snippers het nu op Kensaq. Ze worden ook weleens gemalen boomschors genoemd. De bodem blijft onder een laag houtsnippers vochtig en de gronddeeltjes spatten door de regen niet op tegen de stengels en bladeren.


De boomschors van 40L werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt. De schors is geschikt als bodembedekker voor paden, borders, onder speeltoestellen en ter decoratie. Leg minimaal 5cm dik boomschors aan. Bedek de bodem van je tuin met roodkleurige houtsnippers voor een idyllische sfeer. De snippers zijn afkomstig van naaldbomen en natuurlijk gekleurd.


Hierdoor bevriest de bodem niet. De houtchips isoleren je bodem in de winter. In de zomer zorgt de bodembedekker ervoor dat de grond niet uitdroogt. De doeleinden zijn divers, hout snippers worden toegepast als bodemdecoratie of ter ondersteuning om onkruid te bestrijden. Daarnaast worden hout snippers ook gebruikt als brandstof voor houtkachels.


Voor meer informatie over hout snippers kunt u hier verder lezen. Daar waar houtsnippers bestaan uit de totale boom, bestaat boomschors (zoals de naam al zegt) enkel uit de schors van de boom. Binnen de boomschors zijn weer verschillende varianten afhankelijk van het type boom dat wordt gebruikt. Er is een duidelijk verschil tussen houtsnippers en boomschors.


Houtsnippers ontstaan door totale versnippering van de boom. Met houtsnippers creëert u een natuurlijke uitstraling. De kleur is een stuk lichter dan bij boomschors.


De keuze voor snippers is een kwestie van persoonlijke smaak. Levering binnen werkdagen door geheel Nederland. Snelle levering en goede kwaliteit. De Fleurella boomschors is een stijlvolle decoratie voor in de tuin. Ga voor een natuurlijke en rustieke uitstraling met de Fleurella boomschors.


Het alternatief voor boomschors , houtsnippers , grind ed. Rubbersnippers ruiken niet en zijn niet brandbaar. Rubber snippers zijn niet aantrekkelijk voor katten, honden en vogels. Het is een decoratief product met diverse toepassingsmogelijkheden. Strooi jaarlijks een laag van enkele centimeters Pokon boomschors op de paden of border.


Bij het gebruik van houtsnippers adviseren wij een minimale laag aan te houden van 5cm met 1msnippers kunt u dan 15mbedekken. Welkoop boomschors is een Nederlands natuurproduct dat geschikt is voor het afdekken van tuinen en het aanleggen van paden en heeft een levensduur van circa jaar. Het afdekken van je borders met boomschors voorkomt onkruidgroei. Verder beschermt het product de bodem tegen uitdrogen, je hoeft dus minder vaak je tuin te sproeien.


Mooie houtsnippers, levering in Noord-Holland. Een geweldige biologische manier dus om verantwoord om te gaan met natuurlijke invloeden. Deze natuurlijke bodembedekkers zijn ook erg geschikt voor een looppad of terras.


Boomschors snippers

Gebruik het volgende rekenvoorbeeld om te berekenen hoeveel (m3) houtsnippers je nodig hebt. Met boomschors leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Jouw boomschors wordt geleverd in een big bag. De big bag kan je opensnijden, aanharken, en klaar.


Snippers van kastanjehout worden na enkele weken ook nog eens stijlvol grijs. Daardoor komen je bloemen en planten nóg mooier uit. Ze zijn dus niet alleen functioneel, maar ook uiterst decoratief. En niet alleen in de border zijn ze mooi, maar bijvoorbeeld ook in de potten op het terras. Boomschors is een product wat voor meerdere jaren blijft liggen.


Nee, ik ga er niet op lopen (het is een border). Dat laatste is dus erg duur. Ik ben best wel wat nodig, denk ik. Zou boomschors de grond ook zuur maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.