maandag 19 november 2018

Akkies tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Akkie’s Tuin is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de teelt van fruit en kruiden. Hiervan worden diverse soorten jam gemaakt waarbij fruit en kruiden op een bijzondere manier worden gecombineerd. De jam bevat geen suiker maar wordt gezoet met honing.


De meest volledige site met ruim 66. Ans en Henk vertellen erg enthousiast ho. Van het fruit en de kruiden maakt ze onder meer thee en unieke jams zonder toegevoegde suikers, waarbij ze zoekt naar spannende combinaties. Zo is er blauwe bessenjam met koriander, aardbeienjam met basilicum en pruimenjam met dragon… Gezond en lekker! Naast de kruiden uit eigen tuin , vindt ook de honing van Akkie’s bijen zijn weg naar de jam.


Akkies tuin Melderslo op Telefoonboek. Neem dan contact met me op. Waar zou de natuur zijn zonder bijen!


Ook geef ik les op locatie Heb je zin om met een groep mensen in een eigen ruimte les te volgen? Natuurlijk wordt ook honing van eigen bijen verkocht. Zij geven tevens workshops.


In het dorp bevindt zich een buurtsuper en voor uitgebreidere boodschappen bevinden zich vele supermarkten en winkels in Horst. De rivier De Maas ligt op km. Met aan de kade van Broekhuizen het pontje naar Arcen. Zij stellen hun imkerij zondag juli open voor.


Keer terug naar Akkie’s Tuin. Dit evenement is verlopen. Akkie’s Do-in shahitsu Japanse oefeningen ter bevordering van een evenwicht in lichaam-geest-ziel openen van kanalen meridianen om doorstroming van. Ongewenste herkomsten Veel zaaizaad dat op de Nederlandse markt wordt aangeboden is van buitenlandse herkomst, ook als het inheemse soorten betreft. Toggle navigation ZijActief Limburg.


Heerlijke taaipopjes bereid met kaneel, nootmuskaat, gemberwortel, kruidnagel, peper, kardemom en anijs. Aan de slag met de (wilde) bij en biodiversiteit in het buitengebied (Wilde) bijen hebben problemen. Ik mocht toen mee in de bijen kijken. Klik op de foto voor een grotere versie. Onze kok gaat voor wat lekkere hapjes zorgen en daar hoort natuurlijk ook een lekker sapje bij.


De tweede editie van de Bijendag vond plaats op zondag juli bij natuureducatiecentrum Aan de Drift in America. Afgelopen dagen weer even aan het knutselen geweest , een lantaarn gemaakt voor in de tuin Design by Vakman, production by Vakman. Helemaal gemaakt van afvalhout, met halfhoutse verbindingen en houtlijm.


Nu even schilderen en dan de zijkanten nog dicht maken. Kaarsen gemaakt van zuiver bijenwas zien er prachtig uit, ruiken heel zacht en branden heel mooi! Ze zijn natuurzuiver zonder toevoegingen en laten geen schadelijke. Ook was ik erbij bij het volk van Frank en Helena. Ik heb een volk op ramen en zij op ramen.


Kerstdemonstratie bloemschikken Door Bloemstylist Hanneke Frankema Zaterdag 30. Zomervakantie basisonderwijs. Peelklokje voor augustus en sept. Oud papier inzameling Jong Nederland America.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.