vrijdag 10 augustus 2018

Wimperextensions hoogeveen

Het verlengen van de natuurlijke wimpers is een enorme hype die is komen overwaaien vanuit Amerika. Hiermee was Susan de eerste gecertificeerde wimperstyliste in Hoogeveen en Drenthe. Kwaliteit en perfectie staan bij ons in een hoog vaandel.


Daarom werken we alleen met de beste producten in de salon. Resultaat blijft tot tot weken zichtbaar. Wimperkrultang blijkt overbodig.

En is niet schadelijk voor de wimpers door de siliconen pads. Nu ook wimperextensions in de buurt van Hoogeveen. Bekijk op onze website hoe het werkt. Dit hangt wel af van een aantal factoren: De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden. D e wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden.


D e klant dient de after care instructie op te volgen. De eigen wimpers worden verlengd waardoor je een prachtige celebrity-look krijgt. Deze one by one techniek wordt er haartje voor haartje aangebracht, waardoor je een natuurlijke look krijgt.

Cynthia’s Beauty is een schoonheidssalon in het centrum van Meppel. Sinds december zijn er duo behandelingen mogelijk! Boek je een duo behandeling, dan krijg je beide korting. Een duo behandeling kan tot nu toe alleen telefonisch of per mail worden gemaakt.


Helaas kan dit nog niet online. Op de website vindt u alle workshopmogelijkheden en arrangementen zoals het complete bruidsarrangement. Heeft u na het lezen van de site nog vragen, aarzel dan niet en neem even contact met mij op. De essentie van natuurlijke schoonheid staat op de voorgrond in mijn gezellige en ongedwongen salon. Ik sta voor schoonheid in de meest pure vorm.


Een complete set wimperextensions. Geeft een prachtig en natuurlijk resultaat: € 5-Voorwaarden. Skintouch is jaar gespecialiseerd in Permanent Make Up.


We zijn altijd up to date met de nieuwste technieken op het gebied van Permanent Make Up. Gespecialiseerd in wimperextensions ook wel eyelashes extensions genaamd. Saigon Nails is gevestigd in Hoogeveen. Wij bieden de beste verzorging voor uw handen, voeten en nagels.


Solarnagels en verzorging voor handen en voeten. Door het vele werk dat onze handen en voeten dagelijks verrichten, is het belangrijk om hier de juiste aandacht aan te besteden.

Bij nieuwe klanten werk ik altijd eerst met een intake zodat we samen kunnen bekijken wat het beste en mooiste bij je eigen haar past. Zou je graag met wimperextensions leren werken? Volg dan hier de cursus wimperextensions aan de Wellness Academie. Met wimperextensions kun je volledig de nadruk leggen op de ogen als de echte blikvangers van het gezicht.


De ogen trekken met deze kunstwerkjes op de wimpers direct alle aandacht. Bij ons leer je de wimper-per-wimpermethode. Ook zeer geschikt voor vakantie, bruiloften, feestjes of fotoshoots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.