vrijdag 29 juni 2018

Steigerhout weidum

Afhalen of laten bezorgen. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Trespa Bevestigingsmateriaal. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Sloophouten meubels tegen lage prijzen. Bestel hier meubels online. Gelegen in het hart van Frieslan net buiten het dorpje Weidum en gevestigd in een voormalige kaasfabriek die nu bruist van de timmer- activiteiten.


Wij maken meubels van oud steigerhout , voor zowel binnen als buiten, maar ook unieke combinaties met sloophout of rvs en staal. Verder een uitgebreide lijn van sloophout en eiken meubelen. We besteden veel tijd en energie aan het up to date houden van onze site.


Toch willen wij u aanraden een keer bij ons langs te komen en te ervaren wat deze bijzondere.

Badkamermeubel steigerhout laden zwevend steigerhouten b. Steigerhout meubels en planken Weidum. Tafel steigerhout en sloophout tafels eettafel vergadert. Leverancier voor al uw steigerhout , eiken en sloophout meubelen. Of je nou een strak interieur hebt of juist.


Wij maken uw steigerhouten meubels op maat naar uw wensen en persoonlijke specificaties. Al onze steigerhout meubels worden grondig geschuur zijn. Sfeervolle badkamer van oud steigerhout , hier mooi gecombineerd met grijze en zwarte steen.


Het zwevende wastafelmeubel b140xd50xh50cm heeft grote lades, lopend op geleiders met handige en elegante handgrepen. Bijpassend een lijst b140xh70cm en 9cm breed incl. De leverancier voor al uw steigerhout meubelen, meubelen van eiken én van sloophout én op maat gemaakt! INDUSTRIËLE meubels zijn ook helemaal in tegenwoordig, steigerhout en staal is een prachtige combinatie. Onze metaal afdeling kan ieder meubel maken die uw wenst.


De steigerhouten meubels van Vertrouwdsteigerhout. Wilt u ook kussens bij uw meubels? Beide molens zijn erkend als rijksmonument.

In Weidum wordt elk jaar de Frouljus PC georganiseer de belangrijkste kaatspartij voor dames. Gratis bezorgd vanaf €450. Tv-kasten van steigerhout met lades met sloophout tv-meubels tv-meubel maxi 4. Meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in meubels op maat, van gebruikt steigerhout , massief eikenhout, oud sloophout.


Deze vierkante steigerhouten tafel doet het goed in alle ruimtes. Zelfs in de kleinste huizen geeft deze vierkante steigerhouten tafel net dat robuuste, stoere gevoel. Kan op maat gemaakt worden, en het model is optioneel. Mooi steigerhouten ladenkastje op maat, voor een waskom bijvoorbeeld. Een meubel hoeft niet groot of duur te zijn om een maximale uitstraling te hebben.


Wat een mooi geheel is dit! En door de zachte tinten van deze badkamer komt het ladekastje echt goed tot zijn recht. Hier in de maten 80x50x80cm met lades op ladegeleiders.


Ook dat is bij ons mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.