dinsdag 19 juni 2018

Gardena heggenschaar telescoop

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gardena heggenschaar op Vergelijk. Heggenscharen tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online.


GARDENA heeft voor elke heg de perfecte heggenschaar.

Comfortabele heggenscharen van topkwaliteit. Ontdek alle mogelijkheden! Door de lichtgewicht telescopisch verstelbare steel kom je zonder kracht te zetten op lastig te bereiken plaatsen.


Met een maximaal bereik van 3m is een hoge heg voortaan geen probleem meer. Dankzij de verstelbare telescopische steel kan de heg in perfecte vorm worden gebracht, terwijl u veilig met beide voeten op de grond staat. De snoeikop kan gemakkelijk worden gekanteld om het mes in de juiste snijpositie te brengen.


Telescopische heggenschaar elektrisch HighCut 48. Door de uitschuifbare telescoopsteel snoeit u de heg, terwijl u veilig met beide voeten op de grond staat.

Om in de juiste positie te snoeien, kunt u de kop kantelen. Zo kunt u ook de bovenkant van de heg nauwkeurig en comfortabel. Zoek je een krachtigere schaar, ga dan voor een accu of elektrische. De handmatige scharen zijn fijn in gebruik door de ergonomische grepen.


Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien. Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken. Kies uit producten vanaf € 295. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De telescoop - heggenschaar weegt slechts kg met een geplaatste accu. Met de telescopische steel heb je een bereik van max. Waar is de heggenschaar voor geschikt? De heggenschaar werkt op een krachtige accu waarmee minuten gewerkt kan worden. De telescopische steel kan verlengd worden tot meter voor een bereik van ongeveer meter.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Haal vandaag nog die heggenscharen in huis.


Ondertussen kunt u zelf veilig op de grond blijven staan en hoeft u dus niet meer in de weer met een wiebelige ladder.

Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Met beide voeten veilig op de grond en toch de bovenkant van hoge heggen. Op deze heggenschaar zit jaar garantie, dus mocht er iets stukgaan kun je hem altijd retourneren. Met een lemmet van centimeter is het lang genoeg om in een klap een groot stuk van je heg te snoeien. Hierdoor werk je erg snel en nauwkeurig.


Met de uitschuifbare steel heb je een bereik tot meter. De draaibare kop maakt deze heggenschaar geschikt voor zowel de bovenkant van een heg als de bodembedekkers in je tuin. Wil je een telescopische heggenschaar kopen? Zo kom je er zonder ladder toch makkelijk bij. Kijk bij de aanschaf van een telescoop heggenschaar ook naar de meslengte en de snijdikte!


Er wordt een optimale schokabsorptie gegarandeerd door de geïntegreerde Technogel-gelpads in de handgrepen en de aanvullende buffers met elementen van zachte kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.