vrijdag 22 juni 2018

Doorzichtig windscherm

Doorzichtig windscherm

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste windschermen voor jouw kleintje.


Doorzichtig windscherm

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Het zal de win de zon en vooral starende blikken van voorbijgangers tegenhouden omdat het 1 ondoorzichtig is. Hij kan tevens worden gebruikt als terrasscherm of om schaduw op een balkon te creëren. Optionele accessoires voor het vrijstaand plaatsen van het windscherm of verankering van de bevestigingspaal in bijvoorbeeld gras zijn los verkrijgbaar. Licht grijs doek komt met een grijze cassette.


Een uittrekbaar windscherm is een perfecte oplossing voor tuinen met weinig ruimte. Het juiste Praxis windscherm kopen. Ben je op zoek naar een manier om je tuin (af en toe) af te schermen? Kies dan voor een uittrekbaar of oprolbaar windscherm uit het Praxis assortiment. Beschikt u over palen of muren waar u het windscherm tussen kunt monteren.


Dan is deze vast - vast opstelling de ideale oplossing. Deze opstelling wordt standaard geleverd met een haak, houder, handgreep en bevestigingsmateriaal. Zodat u het windscherm eenvoudig tussen bestaande palen of muren kunt monteren. Drie windschermen zowel doorzichtig (1) als met een dicht doek (2).


Oprolbaar windscherm doorzichtig - en met dicht doek. Ook is het aan te raden om te kijken of een windscherm extra liggers tussen de staanders heeft. Wil je uit de wind zitten en toch genieten van het uitzicht! Het nieuwe oprolbaar windscherm transparant van Tuincollectie. ESVO heeft het ruimste assortiment doorzichtig zeil in de duurzaamste én helderste kwaliteit plastic.


Ons hoogkwalitatieve doorzichtig zeil is de meeste hoogwaardige transparante plastic folie. Wij bieden een breed assortiment aan qua varianten van windschermen. Wilt u een windscherm die ondoorzichtig is en ook kan dienen als privacyscherm dan hebben wij dit ons assortiment.


Bent u echter opzoek naar een windscherm die u tegen de wind beschermt maar dat u nog wel kan genieten van uw uitzicht dan hebben wij de doorzichtige windscherm. Met een ambachtelijk, met de hand gemaakt balkon windscherm van Trendo Externo heeft u geen last meer van win te veel zon, regen of ongewenste inkijk. Het strand windscherm of camping windscherm is moderner geworden. Sterker: je hebt niet eens meer scheerlijnen nodig.


Het gebogen windscherm Mistral kan verankerd worden op kleine grondplaten en zo hoort het spannen van de diverse scheerlijnen tot de verleden tijd. Dit windscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. Het Inova windscherm is samengesteld uit de allerbeste materialen.


Kapschotten en handgrepen van aluminium en veren van verzinkt staal vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Hij houdt u uit de wind en felle zon. Dankzij dit stijlvolle, oprolbare, windscherm geniet u eindeloos van uw tuin, terras, balkon, veranda of zwembad.


De snelle levering is een pluspunt. Windscherm Inova biedt u jarenlang plezier. De opstelling vraagt wat aandacht maar eens opgesteld staat het keurig.


Wilt u ook langer buiten zitten zonder dat u last heeft van tocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.