dinsdag 15 mei 2018

Scooter beschermhoes aanbieding

Bestel nu jouw Beschermhoes! Specialistisch advies nodig? De dagaanbieding site van Nederland! Op zoek naar fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen of scooter onderdelen Vergelijk online en bestel direct de beste aanbieding. Met een scooterhoes bescherm je jouw scooter tegen weersinvloeden en blijft hij in een betere conditie.


Voor elke scooter kun je bij ons een passende scooterhoes kopen.

Je hebt keuze uit veel verschillende kleuren, maten en prijzen. Voor een groot aantal merken en modellen verkopen wij perfect passende (originele) hoezen. De beschermhoes is speciaal ontworpen voor scooters en motorfietsen met een topkoffer. De scooterhoes beschermt tegen regen, ijs, sneeuw en zonlicht.


Wij leveren altijd een passende regenzeil voor over uw scooter. Een hoes die precies past over uw merk en model scooter of juist een universele scooter beschermhoes. Wij bieden beschermhoezen voor binnengebruik die uw scooter beschermen tegen stof en beschadiging én de beste beschermhoes als uw scooter weleens buiten staat in weer en wind.


Zeer hoogwaardige motorhoes in XL formaat.

Vervaardigd uit 1D polyester. Is het voor u niet mogelijk om in één keer een scooter te betalen, maar wilt u wel genieten van alle voordelen die een scooter u kan bieden? Dan is scooter leasen een geschikte optie voor u. Hierbij betaalt u uw nieuwe scooter in termijnen van 3 4 of maanden af. Het materiaal van de beschermhoes is polyester in de kleur taupe en is waterdicht, UV bestendig en heeft waterdichte naden.


Een breed assortiment beschermhoezen. Op werkdagen voor 23:= Morgen in huis! Alles weer zo goed als vroeger. Aurelia beschermhoes Deze beschermhoes zorgt voor een water- en stofdichte bescherming van jouw vouwfiets. De luchtcirculatie openingen in de hoes zorgen voor een droge fiets.


Deze hoes is gemaakt van sterk polyester met waterdichte PU-coating aan de binnenkant en waterafstotende coating aan de buitenkant. Met deze gebruiksvriendelijke. Euro in grijs, blauw of zwart. Kontant (of pin) aanbieding.


Een scooter leasen kan al vanaf €1-. Aanbieding is niet geldig in combinatie met andere korting. Ook op die manier kun je dus goedkoop een scooter rijden.


Je kunt je scooter afhalen op een van onze afhaalpunten in Nederland of gewoon laten thuisbezorgen voor slechts €495.

Onderhoud en reparatie kunnen wij ook voor je regelen, waar je. Gratis verzending en uurs levering. SCOOTERHOEZEN SCOOTERHOES BROMSCOOTER HOES BROMSCOOTER HOEZEN RETRO SCOOTER HOES RETRO SCOOTER HOEZEN HOES VOOR SCOOTER van alle bekende en de grote merken met korte levertijd en scherpe prijzen.


Scooterhoes kopen doe je bij Helmspecialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.