donderdag 31 mei 2018

Clustervliegen bestrijden

Clustervliegen bestrijden Om een goede bestrijding uit te voeren zullen alle ruimten waar de vliegen zich ophouden behandeld moeten worden. Help ik heb een invasie van clustervliegen ! Heeft u overlast of hinder van clustervliegen of andere. Klustervliegen in huis bestrijden. Ik ga dan als volgt te werk. Ik sluit de ruimte zoveel als mogelijk af (ramen en deuren dicht) en spuit dan met deze Topscore vliegenspray zo hoog mogelijk in de ruimte langs plafon nok balken, gordingen ed.


Vergeet ook niet de kieren bij een kozijn. Ook probeer ik wat in eventuele naden te spuiten. Weringsmaatregelen lastig.


Maar wij bestrijden ze zowel zakelijk als particulier tegen zeer schappelijke kosten. U betaald nooit meer dan noodzakelijk is. Wij zijn tevens gediplomeerd bestrijdingstechnicus dierplagen. Wanneer er grote aantallen klustervliegen in huis of op kantoor voor overlast zorgen, is professionele bestrijding noodzakelijk. Een vliegenplaag bestrijden gaat dan ook niet zomaar.


Wilt u zelf de vliegenplaag bestrijden zorg dan eerst dat u zeker weet om welk vliegensoort of het gaat. Per slot van rekening komen er continue nieuwe vliegen te voorschijn uit hun schuilplaats. Soms moeten er gaten in een muur worden geboord om een cluster te kunnen bestrijden.


Hoewel ze geen schade toebrengen, is een grote vliegenplaag in uw huis of bedrijf niet wenselijk. Uit eigen onderzoek van Anticimex blijkt dat vliegende insecten bovendien ziekmakende schimmels en bacteriën verspreiden en daardoor een bron van besmetting vormen, bv. Schakel ons dan in zodat wij op basis van uw situatie een prijsopgaaf kunnen doen om de klustervliegen te bestrijden. U krijgt dan een nauwkeurige inschatting van de te verwachten kosten zodat u weet waar u rekening mee moet houden. Nadat u uw akkoord hebt gegeven, kunnen we snel aan de slag om de klustervliegen te bestrijden.


Dat zegt Gerhard Geurtse van de Ongedierte Bestrijding Nederland. Eerder berichtte het Brabants Dagblad over het dorp Cromvoirt, dat geteisterd wordt door duizenden clustervliegen. Maar in heel Nederland vinden bewoners de dieren in hun huis. We zien dit jaar in het hele land meer meldingen over de vliegen. Het bestrijden van vliegen in een woning of bedrijf kan wat tijd in beslag nemen, zeker als het om grasvliegen of clustervliegen gaat.


Je zorgen maken is echter niet nodig: je krijgt vooraf een duidelijke uitleg over de werkwijze en de kosten van vliegen bestrijden , zodat je precies weet waar je aan toe bent! De klustervlieg dankt zijn naam aan zijn gewoonte om in grote aantallen gezamenlijk in gebouwen te overwinteren. Als het weer koeler wordt, zoeken ze beschutting in hoeken en gaten van huizen.


Naarmate de temperatuur kouder wordt, vormen ze enorme klusters tot wel duizenden vliegen. Tijdens de zomer en het begin van de herfst veroorzaken clustervliegen zelden overlast. Zodra het buiten kouder wordt, zoeken ze beschutting in hoeken en gaten in huizen en andere gebouwen. Onze ongediertebestrijders krijgen veel vragen van klanten over het bestrijden van klustervliegen in huis.


Want wat helpt het beste tegen klustervliegen in huis? Dit lichten we graag toe in het volgende onderdeel: de klustervliegen zelf. Uiteindelijk is dat toch professionele ongediertebestrijding. Laat vliegen bestrijden of weren door één van onze specialisten. Als het gaat over grote aantallen klustervliegen in huis of op kantoor, is professionele bestrijding noodzakelijk.


Biologische vliegenbestrijding door middel van sluipwespen zorgt er voor dat de vlieg bij de bron wordt bestreden. De levenscyclus van de sluipwesp is ongeveer weken. Om de vliegenoverlast effectief te bestrijden , moeten de sluipwespen keer worden ingezet in de mestputten.


Daarnaast bestrijden wij vliegen biologisch met de roofvlieg. TR ongediertebestrijding voor het bestrijden van klustervliegen. Voor bestrijdingsmiddelen kunt u terecht op onze webshop. En dan heeft u er flink last van. Ze kriebelen, kruipen over het eten en ze veroorzaken veel onrust.


Niet alleen bij u maar ook bij uw dieren. En vergeet niet: vliegen brengen veel ziektes over. Alle reden om vliegen waar mogelijk te bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.