donderdag 5 april 2018

Teakhouten picknicktafel

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Een staand decoratie-item, teakhouten loungestoel of hanglamp.


Teakhouten picknicktafel

Dit is zomaar een greep uit het brede aanbod meubels en accessoires van PuurTeak. De kwalitatieve houten meubelen bezorgen vandaag de dag veel mensen plezier en comfort. Voor bijna elke ruimte in huis hebben we wel een product in ons assortiment. Deze robuuste picknicktafel staat geweldig op elk terras.


Door het ruime tafelblad is er ruimte voor iedereen. De picknicktafel wordt gemonteerd geleverd. Afmeting picknicktafel 100x240x75cm Dikke massieve kruispoot.


Ook zijn er losse picknickbanken verkrijgbaar. Deze tuintafel is gemaakt van gecertificeerd plantage teak. Voor de comfortabele brede zitting van de banken zijn verschillende trendy kussens te krijgen. Vanaf €1al een Teak Tuinbank in uw tuin?


Deze picknicktafel is voor 6-mensen geschikt en is gemaakt van 40mm massief dikke houten planken. Ongeveer jaar geleden begonnen wij met het verkopen van houten picknicktafels vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) simpelweg omdat wij het eten aan een picknicktafel zo gezellig vonden. Houten picknicktafel kopen, lees onderstaande tips: Let op bladdikte. Let op houtsoort, onbehandeld lariks, Geïmpregneerd hout of duurzaam hardhout. Hardhout heeft een levensduur van ruim jaar, onbehandeld lariks en Geïmpregneerd hout van circa jaar.


Teakhouten picknicktafel

Op zoek naar een massieve teakhouten tafel? Wij hebben 5tafels op voorraa in diverse uitvoeringen en vrijwel alle afmetingen. Tafels op poot 70x70cm – 80x80cm voor horeca- en restaurants, 350x120cm voor die mooie grote eetkamer of vergaderruimte en uiteraard ook keukentafels van 160x90cm of 200x100cm. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Een prachtige houten picknickset voor iedere tuin. Dit is een teakhouten picknicktafel met kleurrijke sierkussens. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Bekijk alles met teakhouten tuintafel! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Wanneer u tuinbanken teak goed onderhoudt kunt u daar jarenlang plezier van hebben. Belangrijk is dan dat u jaarlijks de bank minimaal een keer behandelt met de speciale teak-olie.


Mocht je nu een teakhouten tafel in huis hebben gehaal dan is het niet onverstandig om ook een potje groene zeep aan te schaffen. Teakhouten tuintafelbladen. Om de groene zeep te gebruiken is het belangrijk om hier in combinatie met water een sopje van te maken in een emmer. Douglas picknicktafel boomstam. Als je op zoek bent naar een picknicktafel waar de schors nog aan vastzit, dan ben je hier aan het juiste adres.


Onze variant ‘Dora’ is verkrijgbaar in meter en meter variant en heeft alles wat je van een boomstam picknicktafel verwacht. De boomstam picknicktafel is gemaakt van douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.