woensdag 11 april 2018

Mobiele ijsbaan

Koop nu een mobiel bij Belsimpel. Altijd de Beste Prijsgarantie. Bekijk uw resultaten ijsbaan bij Finecomb. Is er geen vlakken en harde ondergrond aanwezig dan adviseren (of organiseren) wij om er een ondervloer (een zogenaamde casettevloer) onder te leggen.


Ook deze baan is voorzien van boarding, schaatsen-uitgifte en eventueel licht en geluid.

Een bevroren ijsbaan wordt meestal voor enkele weken geplaatst en maakt vaak onderdeel uit van een compleet winterdorp. Kunststof schaatsbanen kunnen voor één dag of dagdeel op locaties worden geplaatst waar een bevroren ijsbaan nooit zou kunnen komen. Graag verzorgen wij ook voor jullie een origineel succesvol winterevent met veel extra opties. Deze baan is gemakkelijk en snel op te bouwen en wordt ingezet voor evenementen van één dag.


Een mobiele ijsbaan op een podium. De Mobil-Ice schaatsbaan staat. Bijvoorbeeld voor een mobiele schaatsbaan voor uw evenement.


Bij IJsmeesters beschikken we over ruime specialistische kennis en ervaring op het gebied van mobiele ijsbaantechniek.

Daarnaast beschikken wij over een groot verhuurpark, wat IJsmeesters toonaangevend maakt in de verhuur van tijdelijke mobiele ijsbanen in Europa. IJsmeesters heeft de levering en het onderhoud van alle kritische onderdelen van een mobiele verhuurijsbaan in eigen hand. Een Xtraice synthetische ijsbaan kan in allerlei vormen en maten geïnstalleerd worden. Door de modulaire panelen kan de ijsbaan iedere ruimte aangepast worden. Dit maakt het opbouwen van de baan op een tijdelijke locatie eenvoudiger en sneller.


Het huren van een kunststof schaatsbaan kan al voor één dag, maar langer is uiteraard ook mogelijk. Afhankelijk van de tijdsduur en de locatie sturen wij u graag vrijblijvend een offerte toe. IJsbaan huren bij Ice-World.


Meer dan jaar ervaring in de verhuur en verkoop van mobiele ijsbanen voor recreatie en topsport. Van advies tot implementatie met innovatieve ijsbaanconcepten. Wij staan voor het plezier van écht ijs: join the ice experience! Dat is nu mogelijk met deze mobiele kunststof schaatsbaan.


Een goed alternatief voor traditioneel ijs. De ijsbaan huren op uw feest of evenement. Een kunststof- of mobiele ijsbaan huren? Dat kan natuurlijk bij Vcompany.

Deze ijsbaan is compleet met schaatsen en een opblaasbare boarding of traditionele houten hekjes. De genoemde prijs is de prijs per vierkante meter. Schaatsen op de ijsbaan van Paleis Het Loo! Entree is inclusief schaatsen huren. Goedkope Mobiele telefoons shop je nú op beslist.


Vind meer nieuws over mobiele ijsbaan huren op Nu. Huur hoeft niet duur verhuurt kunststof schaatsbanen door heel Nederland. Wij leggen schaatsbanen aan in elke gewenste vorm, afmeting en in elk jaargetijde!


Het gebruik van onze mobiele synthetische ijsbaan is zeer milieuvriendelijk! Wij hebben diverse afmetingen schaatsbanen in ons assortiment. W HQI bouwlamp paardenbak verlichting.


Let op waarom een a-symmetrische reflector lees hier onder! Nu bij afname van lampen betaald u maar €. U kunt een tijdelijke en mobiele ijsbaan en ijsbaantent huren voor winterevenementen. Gegarandeerd ijsplezier voor jong en oud met een ijsbaan tent! Deze ijsbaan kan zowel in de buitenlucht (buitenbaan of outdoor genoemd) liggen als overdekt (binnenbaan of indoor genoemd) zijn.


Het voordeel van een kunstijsbaan boven een natuurijsbaan is dat er ook bij temperaturen boven nul geschaatst kan worden. Tevens kunnen de ijscondities zeer goed gestuurd worden. Om de bouw en exploitatie van onze ijsbaan te optimaliseren proberen wij zowel landelijke-, als lokale partner- en sponsorships aan te gaan. Partners van Winter Village Schiedam hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijk bewustzijn te tonen.


Nu schaatsen op natuurijs steeds zeldzamer wordt, zorgen steeds meer gemeenten voor één of meerdere schaatsplekken voor de bevolking. Onze schaatsvloeren zijn milieuvriendelijk doordat deze geen stroom of gas verbruiken en hierdoor veel aantrekkelijker dan een traditionele ijsbaan. De kunststof schaatsbaan glijdt bijna net zo goed () als echt ijs en bezoekers zullen geen last hebben van een natte broek. De mobiele ijsbaan wordt vanwege energiebesparing het liefst op een waterpas houten ondervloer geplaatst. Met aluminium profielen rondom wordt een gesloten bak ter grootte van de ijsbaan gecreëerd.


STAP BOARDING De houten of kunststof boardingdelen worden rond de baan geplaatst en met elkaar verbonden. Deze vriezen later vast in de ijsvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.