woensdag 11 april 2018

Kunstgras leggen youtube

Onze medewerkers komen graag bij u langs. Hoogstaande kwaliteit en eenvoudig online besteld. Binnen werkdagen geleverd. Tuin, sport, kleuren en nog meer. Kies de mooiste kunstgrassoort.


Kunstgras voor in de tuin.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een instructievideo met alle stappen die nodig zijn om zelf een perfect gazon kunstgras aan te leggen. Voor meer informatie over het zelf leggen van. Na het zien van deze video, kun je direct zelf aan de slag!


De door ons aangebrachte onderbouw voor het kunstgras wordt vervolgens nauwkeurig getrild en geëgaliseerd. Na de installatie van het kunstgras , bezanden wij het kunstgras met kwartszand. Bent u benieuwd hoe het leggen van kunstgras eruitziet?


Dit voorkomt dat er wortels of onkruid doorkomen en zorgt ervoor dat er geen deuken in het kunstgras komen wanneer hierop gespeeld en gesprongen wordt.

Rol het kunstgras uit en trek eventuele plooien recht. Ontvang een gratis stalen pakketje. Zodat jij alleen de koffie hoeft te zetten, om snel gebruik te maken van je nieuwe kunstgras.


Enthousiast en kunstgras laten leggen ? Neem contact met ons op, dan brengen we je graag een. Je kunt kunstgras leggen op diverse ondergronden zoals zan straatwerk, asfalt of hout. Je kunstgras direct op donkere aarde leggen ? Dat kun je beter niet doen. In de video en dit stappenplan zie je hoe je een strak gazon van kunstgras legt in je tuin. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras.


Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. De voordelen van kunstgras laten leggen. Laat uw kunstgras vakkundig leggen door onze professionals en binnen no-time kunt u 3dagen per jaar genieten van een fris groen en onderhoudsarm gazon. Hoogwaardig kunstgras voelt heerlijk zacht aan en is nog steeds elastisch. Door de C-vormige vorm van de grasvezel richten zich de elastische grassprietjes snel weer op.


Het leggen van kunstgras in privé-tuinen, op terrassen en speeltuinen wordt steeds meer geaccepteerd door de consument. Het kunstgras kan op twee verschillende ondergronden worden aanleggen.

In dit onderdeel geven we meer uitleg bij het leggen van kunstgras op aangetrilde zwarte grond. Let op, deze optie is minder aangeraden maar is goedkoper als een ondergrond in stabilisé of lavazand. Ruim en uniek aanbod kunstgras , uit voorraad leverbaar en voor ieder budget. Wisselende collectie restanten kunstgras.


Met het volgen van de juiste instructies, is het zelf leggen van kunstgras voor een handige doe-het-zelver goed uit voeren. Wij leggen het of doe het zelf. Hierbij is het wel van belang om goed het stappenplan aan te houden, zodat de installatie naar wens verloopt en u met een fijn gevoel van uw nieuwe gazon kunt genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.