dinsdag 3 april 2018

Flexibele mantelbuis

Flexibele mantelbuis

In diverse lengtes verkrijgbaar. Elektramat is dé elektrotechnische groothandel voor professional en particulier! Direct uit voorraad leverbaar. Vind mantelbuis 50mm het nu op Kensaq. Zowel in de grond als in beton.


Flexibele mantelbuis

Deze flexibele rood geribbelde mantelbuis beschermt je kabels en leidingen optimaal. Dubbelwandige super sterke flexibele kabelbeschermingsbuis. Gladde binnenwand om kabels en leidingen zeer eenvoudig door te voeren.


Voorzien van sterk polyester trekkoord met een trekkracht van maximaal kilo. Bekijk hieronder het complete aanbod. Benieuwd naar de binnendiameter?


De binnenzijde is vrij glad wat het doortrekken van de kabels en leidingen vergemakkelijkt. De mantelbuis is zeer eenvoudig te verwerken, ook bij lage temperaturen. De buis is geschikt voor plaatsing in de bodem.


Vanwege de geribbelde binnenzijde worden eerst de leidingen in de buis geplaatst voordat deze geïnstalleerd. Flexibele mantelbuis 63mm met trekdraad en koppelstuk rood meter. Deze mantelbuis met trekdraad kan in de grond verwerkt worden. In een later stadium van de bouw kunt u de kabels en slangen heel eenvoudig door de mantelbuis heen trekken met behulp van het meegeleverde trekdraad.


Hierdoor zal bij het trekken van kabels minder kans zijn op beschadigingen in de kabel. Deze dubbelwandige, geribbelde en flexibele mantelbuis is geschikt voor het beschermen van (data) kabels en water- en gas slangen. Daarnaast is de flexibele mantelbuis erg licht van gewicht en daarom gemakkelijk te verwerken. Deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar en scherp. Bestel online of kom langs!


Wildkamp helpt u graag verder! De zwarte, rode en blauwe mantelbuizen zijn uit polyethyleen (PE) vervaardigd en vrij van hallogenen. De flexibele buis in mantelbuis is geschikt om de flexibele buizen te beschermen.


Flexibele mantelbuis

Je niet meer met tweeen hoeft te zijn om. Een mantelbuis gebruik je om kabels in de grond te beschermen. Kabelflex is een geribbelde mantelbuis en is gemaakt van een binnen-en buitenmantel van PolyEthyleen.


Dit materiaal zorgt voor een optimale bescherming van kabels in de grond. PolyEthyleen is namelijk goed resistent tegen zuren en vervuilingen welke veel voorkomen in de grond. BIS PE Flexibele Mantelbuis is een product van Walraven.


Flexibele mantelbuis

Een kabelbeschermingsbuis of mantelbuis is essentieel om de veiligheid van kabels en leidingen te waarborgen. Een gebroken datakabel of water- en gasleiding kan zorgen voor een hoop ellende waaronder soms zelfs hoge kosten. Voorkomen is beter dan genezen.


Een flexibele mantelbuis met trekdraad en koppelstuk nodig? Gratis en deskundig advies. Aanbevolen door de specialist. Meerlagenbuis of flexibele buizen staan voor installatiegemak en snelheid.


Ieder leidingsysteem heeft zijn eigen. Geschikt om in beton te verwerken en in later stadium van. Kwaliteit voor een juiste prijs vind je bij HEVU. Mantelbuis Attema voor het isoleren van koperenbuis in muren van woonhuis en kantoor voor het werken.


Installatiekabel XMVK grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.