woensdag 4 april 2018

Eurom partytent heater 1500 industrial

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting. Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig? Zo kan deze heater de partytent goed opwarmen en ook een fijne sfeer creëren. This way the heater can warm up the partytent and create a nice atmosphere.


Wat zijn de specificaties? Terrasverwarmer met industriële look, met standen. Geschikt voor montage aan plafond. Geniet in stijl met de industriële look van deze partytent heater ! Behalve een mooi model is dit ook een goed in te stellen heater. Deze ‘industriële’ heater heeft een bereik van ongeveer m².


Een niet al te grote partytent verwarmen gaat gemakkelijk met deze heater die zijn vermogen haalt uit de carbon lampen. Levering binnen 1-Dagen. En hierdoor dus spatwaterdicht.


Hangende terrasverwarming kopen? Partytent kopen vanaf 295. Deze aluminium carbon heater heeft standen (60 9en watt) die je een maximaal verwarmingsbereik tot m² geven zodat iedereen in de tent er prettig bij zit. Deze terrasverwarmer is dan ook zeer geschikt voor Horecadoeleinden.


U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren. Om het beste uit uw partytent heater te halen adviseren wij u deze instructies voor het eerste gebruik nauwkeurig door te lezen. Een moderne heater in een ‘oud jasje’ gestoken.


Dat is hoe je deze partytent heater moet zien. Nieuw Ophalen of Verzenden. Heb je eenmaal de heater gevonden die je graag wilt hebben, dan is het belangrijk om naar de prijs te kijken. Daar kunnen namelijk grote verschillen in zitten en het is vervelend om onnodig veel te betalen. Eurom heaters online kopen biedt dan vaak een betere oplossing.


In veel gevallen zijn de apparaten online goedkoper. Alle resultaten Area Lounge Heater € 1900. Beschermhoes Area Lounge heater €. Als je de terrasverwarmer op de hoogste stand zet, kan je 14mgoed verwarmen in de partytent.


Vandaag bestel morgen in huis! Rondstraler met carbon lamp. De leukste tuinmeubelen winkel van Nederland met Goede aanbiedingen! Deze pin is ontdekt door powerfulproducts. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Prijs € 8 Binnen 1-werkdagen. De terrasverwarmer geeft een aangename warmte en is veilig en eenvoudig in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.