zondag 4 maart 2018

Partytent verwarmen in de winter

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Partytent kopen vanaf 295.

Hoe houd je een partytent tijdens de wintermaanden goed warm? Wij stellen een drietal heaters aan je voor die hierbij kunnen helpen! Het kwik mag dan misschien dalen, dat betekend niet gelijk dat het aantal. In ons assortiment treft u heaters die verwarmen middels stralingswarmte, dit zijn electrische heaters die geen invloed hebben op de luchttemperatuur.


U voelt enkel de warmte in het directe bereik van de heater. De terrasverwarming is ideaal voor gebruik in uw partytent en maakt het daarnaast mogelijk om ’s avonds laat vanuit je terras te genieten. Zo vind je bij ons diverse terrasverwarmingen met infrarood verwarming die je aan de muur kunt bevestigen.


Heeft u nog een partytent op het zolder staan?

Haal deze onder het stof vandaan en zet deze op. Uiteraard kunt u ook complete stevige tenten huren via Zoef. Het mooiste is als u deze kunt koppelen aan uw woning. U loopt vanuit uw huiskamer, zo de tent in. Voor een beetje extra warmte kunt u een heater neerzetten om uw partytent te verwarmen.


Helaas komt het koude winterweer alweer om de hoek kijken. We hopen echter, dat u een geweldige zomer heeft gehad en veel gebruik heeft kunnen. Wij voorzien u graag van de juist informatie bij het maken van uw keuze. Dit met betrekking tot waar u uw partytent voor wilt gaan gebruiken, zoals in de tuin, op de camping, het strand of voor professionele verhuur van partytenten aan evenementen.


U kunt hier contact met ons opnemen. Wil je een partytent kopen waarmee jij jaren vooruit kunt, kijk dan hier voor een nieuwe partytent. Van goedkope partytenten en feesttenten tot sterke party tenten en uiterst veel professionele partytenten. Deze verwarmingen zijn er ook in verschillende uitvoeringen. Heb je echt een grote capaciteit nodig, kies dan voor een warmte kanon.


Deze werken op gas en zijn in staat om zeer grote ruimten te verwarmen. Als het wat frisser wordt kun je ervoor kiezen om het wat aangenamer te maken door de partytent te verwarmen. Hoe verwarm je een partytent ?

In dit artikel geven we de mogelijkheden aan. Een partytent is dus een verlengstuk van zowel je huis, als je tuin. Een waterdichte partytent is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie partytenten hier!


Denk aan mobiele gas-, olie- of elektrische verwarmingen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de verwarming van tenten of grote aluhallen. Een verwarmde tent huren is bij TenTop altijd veilig. Al onze verwarmingssystemen zijn speciaal gemaakt voor het verwarmen van tenten of mobiele hallen.


Die plastieken dingen kun je na een winter wel weggooien of toch zeker na winters. Dat verduurd gewoon van de barre weersomstandigheden, word aan flarden gescheurd met een storm of zakt gewoon in elkaar onder het gewicht van sneeuw enz. Hierdoor neemt hij geen extra ruimte in en heb je hem altijd paraat.


Deze is uitermate geschikt voor het warm maken van je tent, maakt geen lawaai en is prima te regelen. Ook in de winter als het vriest is een tent prima te verwarmen. Met een volle gasfles kun je uur stoken.


Een goed gesloten geventileerde tent is meestal in minuten lekker warm. Daarna regel je de temperatuur naar wens. Indien u een feestje in de winter houdt of tijdens een koele zomeravond dan kan het vrij koud worden in de partytent. Een heater is daarom een zeer handig hulpmiddel om de temperatuur in uw partytent te verhogen en uw gasten warm te houden. Er is keuze uit twee typen heaters, namelijk gas en elektrische.


Nu is het niet heel koud buiten. En het laatste wat je wil is dat je gasten zitten te klappertanden op je feestje. Er zijn dus goede kwaliteit partytenten die je het hele jaar kunt laten staan. Maar je wilt in de winter natuurlijk geen kou lijden. Daarvoor zijn er speciale verwarmingen die je kunt gebruiken in partytenten.


Ook voor de camping of bij de caravan zijn partytenten heel geschikt. Voor een groter feest in de winter is het een goed idee om je partytent van een vloer te voorzien, zodat de kou uit de grond tegengehouden wordt en schoenen mooi droog blijven. Dit kan eenvoudig met een grondzeil of met houten of kunststof vlonders. Verwarming voor partytent PVC Classic.


Om je partytent PVC Classic te verwarmen hebben we verwarmingselementen op elektriciteit en gas. Met gebruik van onze producten voor verwarming kun je ook tijdens de winter en koude avonden in een heerlijk verwarmde tent zitten. Feestverlichting maakt uw partytent sfeervol. Nieuw bij Tent-Direct deze zomer een Jacuzzi om uw feest nog gezelliger te maken.


Te verwarmen tot graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.