donderdag 1 maart 2018

Neusprofiel trap

Maak uw trap veilig met Storax antislip trapneuzen. Het leveringsprogramma bestaat uit kunststof, aluminium en messing trapneuzen met een antislip inlage voor binnen en buitentoepassing in vele kleuren. U kunt tevens de eerste en de laatste trede extra accentueren middels een trapneus met een signaalkleur inlage die afwijkt van de kleur van de.


Trapprofielen eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en morgen in huis. U heeft al een trapprofiel vanaf 95. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


We hebben Subtiele trapprofielen, maar ook complete trapneuzen. Neem een kijkje in het overzicht hieronder! Voor een trap met lastige treden, is dit helemaal een goede oplossing voor je traprenovatie.


Want je kunt deze zelfklevende traptreden heel eenvoudig op maat snijden. De treden zijn er in heel veel dessins en hebben een stroef oppervlak voor de veiligheid. Doordat ze uit een stuk zijn, wordt je nieuwe trap heel eenvoudig schoon te maken. Speciaal voor het opknappen van uw trap hebben wij een mooi Doe Het Zelf traprenovatie assortiment samengesteld.


U kunt kiezen uit treden van eikenhout en laminaat. De traprenovatie prijzen staan online, u kunt eenvoudig zelf uw offerte samenstellen. Een vaste trap gaat best lang mee maar er komt een moment waarop je hem wilt renoveren. Als je je trap wilt gaan renoveren dan heb je keuze uit diverse materialen.


Je kunt kiezen voor overzetlagen. Overzet lagen zijn een soort planken die je over de bestaande traptreden heen legt. Verder is er trapbekleding van laminaat.


Met trapprofielen kunt u zichzelf en uw trap beschermen. Rubbermagazijn heeft een ruim assortiment aan trapprofielen. De trapprofielen zijn zeer eenvoudig te monteren. Doordat de snijranden van het vinyl worden weggewerkt door het aluminium neusprofiel , heb je als eindresultaat een traprenovatie zonder naden. De vinyl stroken zijn eenvoudig te verwerken door de zelfklevende laag, waar je bij PVC traprenovatie vaak te maken hebt met lijm.


Daarnaast zijn ze gemakkelijk op maat te snijden. Antislip tape in diverse kleuren en maten. Ook 1 op maat te bestellen!


In combinatie met de Flexxfloors zelfklevende (stick) vloerdelen en handige hulpmiddelen van Flexxfloors kan de trap volledig naar eigen smaak bekleed worden. Op zoek naar aluminium Profielen voor het afwerken van een overgang van b. Bekijk de verschillende soorten maten en lees de beschrijvingen voor de beschikbare kleuren. De authentieke trap blijft de basis waarop we het nieuwe hout mooi tussen de bestaande trapbomen bevestigen. Bij traprenovatie kan gekozen worden tussen zowel een Z-profiel, blokprofiel als een neusprofiel afhankelijk van uw interieurkeuze. Trapverlichting kan hier ook een optie zijn.


Wij leggen uit hoe je je trap renoveert met vinyl. Schroef als laatste het neusprofiel vast. Zichtbaar en veilig, dat zijn de nieuwe traptrede profielen van SecuCare. KAISERTHAL H-profiel 25x4x12xmm kunststof wit, m. Het PVC trapneusprofiel buigbaar is bestemd voor het monteren van PVC Dry-Back stroken (lijm) op de trap.


Het trapneusprofiel van Vinyl is een aluminium profiel dat veelzijdig toepasbaar is. Zeer handig bij traprenovatie. Er zitten trapneusprofielen in één verpakking. Een trap kun je op verschillende manieren renoveren, maar wat is voor jou nu de juiste manier? Je trap zal er weer als nieuw uitzien.


Ook vanwege veiligheidsoverwegingen kan het verstandig zijn om jouw trap te renoveren. Het uitglijden op een gladde trap voorkom je door anti-slip strips aan te brengen. Natuurlijk kan het ook nog gewoon zo zijn dat je je huidige trap niet meer mooi vindt en op een makkelijke manier de trap wil verfraaien. De antisliptape stof is gemaakt van stof met een dichte structuur en is een zachte antisliptape.


Door onze unieke opbouw van onze overzettrede, die zijn voorzien van een subtiel gehard aluminium neusprofiel. Kunnen wij uw trap bekleden met laminaat zonder hiervoor aan uw traptreden te hoeven zagen zodat uw bestaande trap niet uit zijn verband wordt gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.