dinsdag 13 maart 2018

Losstaande overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze?

Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. GardenDreams vrijstaande terrasoverkapping, losstaande veranda. Dat is genieten van uw tuin en beschermt u tegen de wind.


Waar een terrasoverkapping eigenlijk uitsluitend bedoelt was als een overkapping over een terras, is een pergola ook een losstaande overkapping. De vorm is grotendeels hetzelfde. Het enige andere ‘verschilpunt’ is het dak van deze overkapping.


Meestal bestaat die enkel uit enkele dwarsbalken die op het dak liggen, met daartussen openingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De keuze voor een overkapping uit hout, aluminium, glas, doek of kunststof zal daarbij vooral afhangen van de eigen wensen en het beschikbare budget. Een vrijstaande overkapping in hout past bij zowat elke woonstijl. Bovendien kies je voor een authentieke en warme uitstraling.


Overkapping losstaand in hout. De vrijstaande overkapping is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Vrijstaande overkapping in Limburg.


Dankzij het speciaal ontwikkeld systeem kunt u met een druk op de knop de hellingshoek traploos vertellen. Dit zorgt bij een regenbui voor afwatering van het regenwater. Of u nu voor een kleine goedkope overkapping boven uw voordeur gaat of een grote losstaande overkapping achter in de tuin. Vindt u niet precies wat u zoekt? Geen paniek, naast ons ruime assortiment leveren wij ook maatwerk.


Bijna elke overkapping is compleet aantepassen naar uw wensen. Met een vrijstaande overkapping heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een overkapping. Een terrasoverkapping die vrijstaand is, zorgt ervoor dat u optimaal geniet van het uitzicht.


Daarnaast geeft een vrijstaande terrasoverkapping wel de gewenste optimale bescherming. We hebben voor ieder terras, een uitstekende overkapping !

Bekijk alles met vrijstaande overkapping ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Find vrijstaande terrasoverkapping vandaag!


Hoogte van de overkapping. De standaard hoogte van deze overkapping is meter (een afwijkende hoogte is mogelijk in overleg) en de buisprofielen zijn van gepoedercoat aluminium. De Spaanse terrasoverkapping Caliente kan worden geleverd met een zonweringdoek met een uitval tot 5. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping ? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Let op: in dit stappenplan laten we zien hoe je een overkapping maakt die je aan je huis monteert.


Neem dan contact met ons op. De karakteristieke look die Douglas hout jouw tuin in brengt zorgt voor een natuurlijke en vooral sfeervolle uitstraling. Het Douglas hout is een sterke soort tuinhout dat van nature goed bestand is tegen vuil en vocht. Het is ook mogelijk te kiezen voor een losstaande overkapping in de tuin, of juist een veranda aan huis. Het is handig om te beginnen met het bepalen van de afmetingen, zodat een selectie gemaakt kan worden van relevante producten.


Hierboven vind je dus ook de veranda’s en overkappingen aan huis. Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel leuk staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak? Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.