donderdag 1 maart 2018

Gardena knipschaar

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. De snoeischaren van GARDENA zijn nauwkeurig en krachtig, en ze maken het snoeien in de tuin eenvoudig en comfortabel.


Dankzij de zachte elementen en speciaal gevormde handgreep ligt deze schaar stevig en toch licht in de han terwijl de messen kunnen worden gedraai zodat u met zowel links als rechts kunt snoeien. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. Ondermes gesmee naslijpbaar. Met sapgeul en draadknipper.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. Voor iedere snoeiklus in de tuin is er een gepaste snoeischaar te vinden. De comfort snoeischaren hebben net een extraatje waardoor ze comfortabeler werken. Het premium assortiment kenmerkt zich door kwalitatieve aluminium materialen.


Werk gazonranden moeiteloos bij met een accu-grasschaar van GARDENA. Compleet assortiment, hoogwaardige kwaliteit. Gardena snoeischaar Comfort 23.


GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Ontdek de wereld van GARDENA. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. P Buxibo AVR Tools Magical Hortensia.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Grasscharen zijn door hun wendbaarheid uitermate geschikt om gras op lastig gelegen plekken te verwijderen. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Ook voor gazononderhou besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing.


Wit u werken op grotere hoogte? Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heb je weinig kracht nodig om te snoeien. De in lengte verstelbare hefboomarmen maken ook het nauwkeurig snoeien van hogere takken mogelijk.


Daarnaast beschermen buffers van. Bekijk ons uitgebreide assortiment. De telescopische aluminium hefboomarmen schuif je gemakkelijk uit. Zo bereik je eenvoudig de hoogste planten en struiken.


De heggenschaar voor de hand is eenvoudig in het gebruik en werkt zeer efficiënt. Een snoeischaar is ook vooral bedoeld om de tuin mooi te houden. Zelfs dunne boomtakken kun je hiermee afknippen.


Worden de takken dikker, dan kun je een snoeizaag hiervoor gebruiken, die je uiteraard ook bij ons vindt. Van heggenschaar tot hoogsnoeier. Heb je veel planten, bomen en struiken in je tuin? Knip je graag bloemen voor een mooi boeket? Als je een passende snoeischaar gebruikt dan is snoeien.


Met de flexibele GARDENA Classic grasschaar kunt u de graskanten nauwkeurig bijwerken. Voordelen De ergonomische vorm van de handgreep maakt het snoeien heel eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.