donderdag 18 januari 2018

Wijnrek stijgerhout

Wijnrekken van alle merken op beslist. Nieuw Ophalen of Verzenden. Organiseer je wijnflessen op een originele manier in dit bijzondere wijnrek.


Deel van de handleiding om zelf een wand wijnrek te maken. Gratis bouwtekeningen en doe het zelf inspiratie om een wijnrek te maken. Deze pagina is deel twee van deze serie bouwtekeningen.


Bekijk ook de doe het zelf bouwtekeningen voor wijnrekken deel één. Houten wijnkasten die je zelf kunt maken van steigerhout planken van de sloop. Kinderspeeltafel met krijtbord van oud of nieuw steigerhout. Bekijk het bord wijnrek steigerhout van a3nijssen op Pinterest. Inmiddels is het een onderdeel geworden van ons specialisme, om een wijnrek van steigerhout te produceren in ieder gewenste maat, vorm en ontwerp.


Mooi wandbord en wijkrek van steigerhout. Er is ruimte voor wijnflessen en wijnglazen. Het bord is gemaakt voor mooie robuuste steigerplanken. De steigerplanken zijn gebruikt in de bouw. Hiermee heb je de mooiste uitstraling.


Toch liever een ander wandbord of wijnrek ? Dat kan, we hebben meer soorten op Bol. Dit wijnrek biedt plaats voor zes wijnglazen en drie wijnflessen. Ook verkrijgbaar als verticaal model. Groot assortiment Steigerhout. Kies uit 2producten vanaf € 120.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een wijnrek maken is niet moeilijk en erg leuk om te doen. Elke doe het zelver of klusser kan nu zelf makkelijk een wijnrek maken zodat jij jou wijnen altijd netjes en mooi op kan bergen in het door jou zelfgemaakte houten wijnrek van bijvoorbeeld steigerhout.


Op te hangen of staand te plaatsen. Bodhi Winemate hangend wijnrek voor flessen Berg je flessen wijn stijlvol op in dit wijnrek van d-Bodhi ()! Dit rek is geschikt om maximaal flessen wijn in te bewaren. Het wijnrek past perfect in een minimalistisch interieur!


Een mooi wijnrek voor de echte wijn liefhebber van verouderde steigerhouten plankenEr kunnen glazen opgehangen worden en flessen wijn. De rekken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij een binnenmeubel heeft het hout niet de kans om grijs te kleuren zoals buiten. U kunt het meubel van nieuw steigerhout bijvoorbeeld beitsen met een white, grey of blackwash.


Onderstaand wijnrek is 50×5 voor zo’n wijnflessen. Stoer wijnrek gemaakt van steigerhout en leer. Aan de onderkant van de plank is een ruw stuk zwart leer bevestig zodat het wijnrek niet gaat schuiven.


De wijnrekken maken we over het algemeen van gebruikt steigerhout. De vierkante kruizen waar we mee werken worden uiteraard netjes afgewerkt en geschuurd afgeleverd. Ook kunt u een wijnrek in nieuw steigerhout bestellen, u kunt deze dan zelf naar wens verven of behandelen met een white of greywash.


Voor u zelf of zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk. Uiteraard ook voor de horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.