dinsdag 23 januari 2018

Mos op muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Een verticale tuin tegen je muur zonder onderhoud.


De wandtegels “MossTile” zijn van Italiaanse tegelmaker Benetti Stone bestaat uit natuurlijk mos op een brandwerende tegel. Ze komen in verschillende kleuren (het mos wel te verstaan) dus je kunt ze zelf combineren tot je tevreden bent. Mosmuur organiseert regelmatig events en rondleidingen in de nieuwe showroom. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de agenda en info. Mos , blikvanger in uw interieur.


Mospanelen, mosschilderijen, moswanden. Mos is een prachtig natuurproduct geschikt voor toepassingen in elk interieur. We gebruiken mos als vloerbedekking, isolatiemateriaal, matrasvulling en brandstof.


Mos op muur

En nu dus ook als versiering. Moss passen in een lange traditie. Het is fijn te weten dat de moswanden van Mr. Onze klanten kiezen voor moswanden, omdat ze het groene imago van hun bedrijf of organisatie willen benadrukken.


Een moswand is vernieuwend. Tegelijkertijd ervaren ze de charismatische rust van zo’n groene muur. Genieten ze van de bijzondere akoestische kwaliteiten van moswanden.


Mos op muur

Beleven ze plezier aan de fraaie uitstraling. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen meer geld dan ik bereid ben eraan uit te geven. Toen is het idee ontstaan om zelf een moswand te gaan maken, alleen vind ik hier niet zoveel over.


Voor de beeldvorming: ik heb een stuk muur van ongeveer ~5xmeter waar ik een moswand wil plaatsen. Klimop resten kun je vaak verwijderen met een vuilfrees. Echter is het dan oppassen dat je geen vlekken krijgt op je muur (gedeeltes die je hebt geraakt met de vuilfrees ten opzichte van de gedeeltes die je niet hebt bewerkt).


Mos op muur

De tip van Jan is trouwens ook een hele goeie en zeker een aanrader. Standaard bevestigen wij het rendiermos op mdf platen, dikte van mm. In plaats van mdf kunnen ook brandvertragende platen gebruikt worden van mm. Mosmuur specialiseert zich in het vertalen van uw bedrijfsimago of logo tot een blikvanger van groen en mos.


Wil u graag uw logo of een tekst verwerkt in uw project, lever ons dan een vectorbestand of. Je ziet een groene schijn, alsook mosvorming en het is slecht voor de muur. De muur kan niet meer ademen en na verloop van tijd vormen zich soms schimmels op de muur. Welk product koop ik het best aan? Het sterk chemische product van de doe-het-zelf zaak helpt voor één keer.


Gebruik je het niet goe beschadig je de muur. Onder de naam Arto Mural brengen wij unieke schilderijen bestaande uit verschillende houtvarianten gecombineerd met mos. Een stukje natuur aan de muur , wij maken de mooiste creaties van mossen en andere duurzame elementen in elk formaat. Wil jij ook een mos schilderij?


Mos in je gazon ben je liever kwijt dan rijk! Zeker na een barre en natte winter, duikt mos al snel de kop op. Doordat het gras langzaam opstart bij lage temperaturen, kan mos in het voorjaar de overhand nemen.


Moswan een groene mos muur. De ruimte begint na het maken van de moswand te leven, de sfeer is aan het veranderen en het is een lust voor het oog. Door de zachte uitstraling van het mos krijgt de groene muur een aantrekkingskracht, een ware blikvanger binnen de organisatie.


Bekijk het bord Mos muur van natuurlijkdecor op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Verticale tuinen, Mos wand en Muur. Deze letters van mos heb je een tijdje terug al voorbij zien komen in een van mijn blogs.


Mos op muur

Ze zien er geweldig uit en je kunt ze ook zelf maken! Leuk om die kale muur van je schuur mee op te fleuren. Ook verschillende soorten groenten kunnen prima groeien op de groene muur.


Mos groeit het beste op poreuze oppervlakken zoals bakstenen of andere stenen. Breng je verf aan op een vochtige plek met een gemiddelde hoeveelheid zonlicht. De beste perioden om je graffiti aan te brengen zijn de lente en de herfst.


Door het mos vochtig te houden zal het beter groeien. Je kunt mos binnenshuis ook gebruiken als decoratief element. Op de afbeelding zie je een muur met de tekst “grow” (groei) die Anna op een afgelegen plek in Londen heeft geplaatst. Ze heeft deze tekst volledig van mos gemaakt.


Dit project is een vorm van guerilla gardening. Naast deze tekst heeft ze nog meer kunstprojecten en guerilla acties met planten gedaan. Heb je wel eens gehoord van mosgraffiti? Mos graffiti is een originele manier om je muren, of iets anders, te versieren. Ook guerrilla tuinierders maken gebruik van mos graffiti om de boel op te vrolijken.


Ondanks dat het mos ‘graffiti’ heet, wordt het meestal met een dikke kwast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.