maandag 22 januari 2018

Intex zwembad 305 met pomp

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Intex zwembad op Vergelijk. Find intex zwembad vandaag! Dit zwembad is perfect voor mensen die meerdere zomers.


Dit Metal Frame Pool is 3x cm. Vul het zwembad met water en spetteren maar! Cette piscine ronde est la garantie assurée pour de véritables moments de plaisir!


Koop en verkoop intex zwembad 3met pomp eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een heerlijk zwembad waar we met zijn alle van genieten. De kids met hun vriendjes en ik heerlijk op een luchtbedje dobberen. Het zwembad is gemakkelijk te onderhouden met de hulpmiddelen (schepnetje en stofzuiger en chloorbakjes) en de pomp. Hij had een maatje kleiner mogen zijn maar dit is ook prima.


Hierna kunt u het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreidt u de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet u het frame in elkaar en bevestigt u de liner aan de constructie.


Het bad is prima, en ook de levering zoals je verwacht. Na dagen ineens geen druk meer op de pomp. Meer geluksmomentjes buiten! Kies uit 1producten vanaf € 20.


Het doek is vervaardigd van sterk 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag. Het zwembad heeft een metalen frame en sterke wanden, waardoor het bad stevig op de grond staat. Binnen minuten klaar om te.


Met dit Prism Frame zwembad kunt u onbezorgd genieten met het hele gezin en dat in uw eigen achtertuin. Echt easy, want in een handomdraai (ca. minuten) staat het zwembad klaar om gevuld te worden. Haal de zwemkleding maar tevoorschijn. Je sluit de slangen aan op het zwembad en de pomp.


Loopt de zomer ten einde dan kun je middels de speciale afvoer gemakkelijk een tuinslang verbinden om het water snel af te voeren. Voor extra steun aan de zwembadwand is een gelamineerde verstevigingsband aangebracht. Met pomp , zonder accessoires. Je blaast de rand binnen minuten op. De gemiddelde opzettijd bedraagt minuten.


Intex zwembad 305 met pomp

Om het water schoon en fris te houden, zit de cartridge filterpomp er standaard bij. Deze filterpomp zuivert het water van kleine deeltjes vuil. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Dit zelfdragende zwembad wordt snel geïnstalleerd zodra het mooie seizoen start.


Je moet alleen de rand opblazen en het zwembad stijgt door het vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.