maandag 15 januari 2018

Groene plastic brievenbus

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen.

Betaal slechts € verzendkosten. Vandaag besteld = morgen in huis! Neem ook een kijkje in onze andere webshops. Bestond vroeger alleen de klassieke plastic ptt brievenbus , tegenwoordig ziet u de kunststof brievenbus in allerlei formaten en prachtige dessins verschijnen! Ruime en veilige groene kunststof brievenbus van een hoogwaardige plastic kwaliteit.


Groene ptt brievenbus Friso Kramer.

Hoewel veel mensen de groene Ptt brievenbus een onooglijk dingen vonden, bleef de vraag ernaar onverandert groot.

Intersteel kwam met de Summus brievenbus , Safepost kwam met de Cofa. Kunststof brievenbussen in hoogglans of mat? Waarschijnlijk heeft u dan gelijk een eenvoudige groene plastic bus in gedachte. De bekende groene Ptt brievenbus die Ptt Post vroeger verkocht wordt helaas niet meer geproduceerd.


Graag willen wij u kennis laten maken met de luxe kunststof design brievenbussen van Burgwächter. Gelukkig is er inmiddels een heel goed alternatief! Dit zijn de zogenaamde Cofa brievenbussen. De Cofa heeft dezelfde uitstraling als de oude Ptt brievenbus. De postkast is net als de tnt brievenbus gemaakt van kunststof.


Zodra een woning meer dan meter van de openbare weg stond kreeg men in het verleden gratis een brievenbus van de Nederlandse Posterijen. Gezocht tweede hands vroegere groene ptt brievenbus , met slot. PTT brievenbus te koop GEVRAAGD. De authentieke plastic brievenbus die vroeger door de PTT werd geleverd in een nieuw jasje.


Het ontwerp van deze brievenbus is identiek aan het populaire ouderwetse model. Als we het over een kunststof brievenbus hebben, denken veel mensen direct aan de oud bekende groene Ptt brievenbus. Deze donkergroene postbus was jarenlang een heel herkenbaar en vertrouwd object in het Nederlandse straatbeeld.

In de jaren kwamen de eerste postkasten op de markt. Deze originele groene brievenbus in cottage stijl zal een blikvanger zijn voor jezelf, jouw bezoekers en de postbode. Wie heeft ooit gezegd dat brievenbussen saai moeten zijn? In een handomdraai bij u geleverd. De brievenbus heeft een grote klep aan de bovenzijde, er is geen tussenstuk zoals bij de.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze authentieke brievenbus is enige tijd niet of moeilijk verkrijgbaar geweest. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Die betreffende brievenbus wordt niet meer geproduceer maar deze brievenbus is een prima alternatief.


Dat is jammer want de groene plastic brievenbus is nog altijd inmens populair in Nederland. De traditionele groene Ptt brievenbus wordt helaas niet meer door Postnl geproduceerd. En niet alleen in Nederland.


Helaas wordt de originele groene Ptt brievenbus niet meer geproduceerd door PostNL. Op zoek naar een PTT stijl brievenbus ? Dat is heel jammer, want waarschijnlijk bent u op zoek naar eenzelfde vervanger van uw oude vertrouwde brievenbus. Deze brievenbus is namelijk nog altijd ontzettend populair in Nederland. Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig. Brievenbus kopen bij Praxis.


Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.