woensdag 17 januari 2018

Gardena koppeling 3 4

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang. Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit!


Gardena koppeling 3 4

Vind het juiste slangstuk voor uw slang. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Filters en sets met slangkoppelingen Onze pagina’s met verloopstukken en waterverdelers bieden ook uitkomst wanneer je op zoek bent naar een filter of andere specifieke tuinslangkoppeling. De GEKA- koppeling is een sterke slangverbinding voor het begin en eind van de slang. Dankzij het hoogwaardige messing materiaal is deze koppeling ideaal voor gebruik in de landbouw, industrie en handel.


Aan een zijde kunt u de ring losdraaien en de slang in de koppeling steken. Zodra deze niet verder gaat, kunt u de ring terug op het schroefdraad draaien. Alle merken tuinslang accessoires. Keuze uit meer dan 4soorten.


Gardena koppeling 3 4

Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Door de QuickEasy technologie kan je dit snel en zonder gereedschap doen. Zuverlässige Ergebnisse für 3. Visymo- für die besten Ergebnisse! Controleer je e-mail adres. Hierdoor kunt u eenvoudig een gehele set samenstellen.


Gardena koppeling met reguleerventiel. Daarnaast kunt u ook twee tuinslangen met elkaar verbinden die verschillende diameters hebben. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dankzij de gereedschapsvrije bevestiging is een eenvoudig, probleemloos gebruik gegarandeerd.


Deze koppeling past op bijna alle hogedrukreinigers met een 2mm aansluiting. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. GARDENA koppeling voor overgang van bijv. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Alle koppelingen zijn voor langdurig gebruik, van een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen en te combineren met watersystemen van andere merken. Sterke slangverbinding voor begin en einde van de slang. Voor een in een waterpistool met.


Ideaal voor gebruik in de landbouw, industrie en handel. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen met verschillende diameters, bv. Tuinspuit in zware uitvoering.


Waterstraal traploos regel en. Aansluitgarnituur om een buitenkraan aan te sluiten op bijvoorbeeld een slangwagen of een waterstopcontact. Uiteraard is de slang in te korten naar keuze.


Gardena koppeling 3 4

Je kunt dan bijvoorbeeld met een sproeier het gazon besproeien en tegelijkertijd met een broes de bloembedden water geven. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.