woensdag 10 januari 2018

Flexibele stijgbeugels

Bestel snel jouw paardrijspullen. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod paardrijspullen. Alle merken paardrijspullen. Klik op de afbeelding om te zoomen.


Flexibele stijgbeugels

De flexibele beugels zijn gemaakt van rvs met poedercoating. Een flexibele beugel die ervoor zorgt dat de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Ook is de beugel zo gemaakt dat deze optimaal comfort biedt. De zijkant van de stijgbeugels zijn bekleed met comfortabel rubber.


Onder dit rubber zitten scharnieren. Heeft iemand hier ervaring meer? Deze worden telkens populairder onder de ruiters omdat ze de enkel en kniegewrichten ontlasten. Vaak zit er een schok absorberende werking in deze stijgbeugels. Zo geven springruiters de voorkeur aan sterk schokdempende (veilgheids)beugels en ruiters met gevoelige spieren en gewrichten is aan te raden om beweegbare beugels te gebruiken.


Maar bovenal is veiligheid het belangrijkste. Koop daarom nooit te kleine stijgbeugels en draag geschikt schoeisel met een fijn profiel. Veiligheidsbeugels worden veel op maneges gebruikt, door de rubbere elastiek zorgt het ervoor dat een ruiter tijdens een val niet blijft hangen. Dan zijn flexibele stijgbeugels een goede oplossing voor jou.


Een populaire flexibele beugel is de Sprenger Bow Balance. Door de optimale steun, het brede voetbed en de flexibiliteit ontstaat er een natuurlijke aanpassing aan de beweging van je voet. Hierdoor verbetert je beenligging en zullen klachten duidelijk verminderen. Ook de flexibele stijgbeugels verbetert je beenligging.


Daarbij gaan deze stijgbeugels gemakkelijk uit bij een val. Een extreem zachte techniek maakt voorwaartse, achterwaartse en zijdelingse bewegingen mogelijk. Hij is ook ideaal voor het springen door zijn schokdempende werking. De beugel gaat makkelijk uit bij een eventuele val.


Vind paardrijspullen online. De schakels zorgen voor een natuurlijke aanpassing aan de beweging van je voet. Goede steun door het rubberen antislip voetbed.


Waren euro en volgens die man in de winkel werkten ze precies hetzelfde als die sprengers, hij heeft het ook laten zien. Het enige verschil was dat mijn beugels iets groter waren en dat het rubber wat bij sprenger zwart is bij mijn beugels grijs is. Door het kapje of flexibele zijkant kan de voet niet doorschieten of vast komen te zitten. Dit voorkomt ernstige ongelukken tijdens een val. Ook bestaan er flexibele beugels, met schakels aan de onderste zijden van de stijgbeugelboog.


Extra comfort en veiligheid. RVS stijgbeugels met flexibele zijkanten waardoor de onderkant van de beugel kan bewegen ten opzichte van de bovenkant. De beugel buigt mee bij het uitdrukken van de hak waardoor de grip op de beugel comfortabeler aanvoelt en voetzolen, enkels en knieën ontlast worden.


De beste ruitershop van Nederland! Stijgbeugels bij HypoStore. Deze van Epplejeck kosten nog geen €5 een mooie budgetvariant dus. Het eerste wat mij opviel aan deze stijgbeugels , was de grootte. Ze zijn erg hoog en bree en hebben een breed voetbed.


Hiervoor ben je bij BudgetRuitershop. Wij verkopen veel verschillende soorten stijgbeugels in verschillende prijsklassen. We hebben flexibele stijgbeugels , veiligheidsstijgbeugels, aluminium stijgbeugels , kunststof stijgbeugels , gekleurde stijgbeugels , asymmetrische stijgbeugels en zelfs stijgbeugels met steentjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.