dinsdag 9 januari 2018

Beton cire tafel maken

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Voor de voorbereiding geldt hoe strakker het tafel blad is, hoe beter en mooier het eindresultaat zal zijn. Beton Cire geplaatst kan worden. De ombouw van het tafelblad wordt gemaakt van MDF.


Om de tafel extra stevig te maken , wordt er een stalen buis aan de onderkant van het blad gemonteerd. Verder is de tafel standaard afgewerkt met een ‘twee componenten coating’. Zo heb je een wit of grijs cementpoeder, een pigmentpoeder en een vloeibare hars.


Tijdens het storten aanmaken van een kleine hoeveelheid zorgt altijd voor kleurverschil.

Het beton dat in de mal gaat, is kant en klaar te koop en de Constructiebeton 1van Beamix is een goede keuze. De tafel is netjes afgewerkt en kan in de gewenste maat besteld worden. Mocht je de tafel toch buiten willen plaatsen, adviseren wij je graag over de mogelijkheden.


Stoere betonlook tafel op maat. Een tafel met betonlook is zowel tijdloos als hip en trendy. Bij het maken van het betonlook meubel kan het beste als harde ondergrond een MDF-plaat worden gebruikt. De tafels zijn zeer handzaam en verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting of kleur.


Vraag naar de vele mogelijkheden. Deze zijn nodig voor het functioneren van de website en worden daarnaast gebruikt voor het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wanneer u op Akkoord klikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.


Keukenbladen van beton zijn een echte trend op dit moment. Wij kunnen een keukenblad maken in elke afmeting. Daardoor is het ook heel geschikt voor beton tafels. Deze werken we af met een beton ciré. Het geperfectioneerde product wordt microbeton genoemd.


Door de houten basis blijft de tafel goed verplaatsbaar. U kunt het beton cire zelf aanbrengen goed aanleren met een cursus beton cire.

U krijgt ervaring met betonlook maken : zelf het beton product uitpakken, prepareren en aanbrengen en tot slot. Ik ben eigenlijk bang dat deze methode voor het maken van een betonlook niet heel erg child-proof is. Dan zou ik eerder kiezen voor beton - cire ! Leuk dat je mijn blog hebt gelezen, ben benieuwd hoe jouw tafel er uit komt te zien! De materialen hebben veel overeenkomsten, de verschillen zitten in de kosten en het uiterlijk. Daarnaast is het ene product beter geschikt voor een bepaald doeleinde of met een bepaalde ondergrond dan het andere product.


Wij adviseren daarom om een afspraak te maken zodat wij u optimaal kunnen adviseren over de producten en materialen. U kunt voor de breedte enkel kiezen voor de maat van 1cm. Vervolgens kunt u de gewenste lengte kiezen en de keuze voor de kleuren van de beton cire tafel maken. Wilt u een maat die niet in onderstaande lijst staat?


Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze betonlook is mooi te combineren met staal en hout. Bij Stevige Tafels is de standaard dikte van het blad centimeter.


De rand onderkant van het blad wordt mee gestuckt zodat deze netjes is afgewerkt en u niet aan de tafel kan blijven haken. Het gebruik van beton cire zie je dan ook veel terugkomen in de huidige interieur trends en woonaccessoires. Dit maakt de uitstraling van het beton wat zachter en versterkt de natuurlijke uitstraling van het materiaal.


Onze vakmensen hebben al jarenlang ervaring met het maken van meubels van microbeton en gaan geen uitdaging uit de weg! Wij zorgen er graag samen met u voor dat u de tafel van uw dromen krijgt. Uw eettafel in betonlook kunnen wij in ronde of ovale vorm maken , maar ook rechthoekig of vierkant. Het formaat hiervoor staat ook vrij, vrijwel alles is mogelijk. Wanneer u besloten heeft in welke vorm u de beton ciré tafel wilt en hoe groot u deze wilt hebben kunnen we met u op zoek gaan naar de juiste poten voor onder de tafel.


Dit is voldoende voor lagen betonciré.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.