donderdag 18 januari 2018

Basalt split 8 16

Split is beoordeeld met een ,9. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Reserveer online, laagste prijzen. Bestel splitpennen voordelig online. Groot aanbod kantoorartikelen.

Zakelijke klanten profiteren van extra voordelen. Zwart Basalt Grind - mm Siersplit Basalt is vanwege de hardheid van de steensoort geschikt voor het verharden van tuinpaden en opritten. Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. We raden wel aan om een fundering te gebruiken, zoals gebroken puin of grindplaten voor de stevigheid.


Basalt split zwart -16mm losgestort of per big-bag. En in big-bag vanaf 500kg. Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben.

Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels een decoratieve functie hebben. Het is afkomstig van snelstromende lava dat zeer snel is afgekoeld. Vraag een prijs aan met uw postcode. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd!


Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Koop het voordelig bij zandengrindspecialist: goedkoop levering door heel nederland.


Prijs is losgestort per ton. Basalt is een zogenaamd stollingsgesteente, wat betekent dat het ontstaan is door stolling van lava of magma in vulkanische gebieden. Een bijkomend voordeel is de kleurvastheid. De droge basaltsplit is antraciet van kleur en nat neigt het naar zwart. Het is onverslijtbaar en dankzij die donkergrijze kleur razend populair.


Te combineren met eccogravel-platen 120x160x3cm met. De maat tot mm wordt het meest gebruikt voor de oprit.

Bovenal bezorgen we overal in Nederland en Vlaanderen. Grind en split geleverd in big bags van 5KG voor lage prijzen. Keerwanden uit voorraad geleverd.


Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Kleurvaste donkergrijze tot zwarte split. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken.


De maatvoering - millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van tot mm. Geen bezorgkosten voor big bags. Voor zakgoed kilo basalt split antraciet grijs berekent de webshop bezorgkosten. Voor big bags basalt zijn de bezorgkosten kostenloos.


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Geef je tuinpa oprit of terras een unieke en stoere uitstraling met grind of split ! Grind heeft natuurlijk rondingen door de winning uit rivieren. Omdat het gewonnen wordt in steengroeves is het grilliger van vorm en biedt daardoor een stevigere ondergrond. In tegenstelling tot het echte grind heeft siersplit een korrel die vele malen kleiner is.


Dit kleinere split kan uitstekend gebruikt worden voor paden. Doordat sier- en ardennersplit een kleinere korrel heeft zal dit fijner lopen. De soorten split zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.