dinsdag 28 november 2017

Binnen glijbaan peuter

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390.


Op zoek naar een Glijbaan ? U kunt uw kind zich echt kind laten voelen met een mooie glijbaan van Liesjes Houten Speelgoed.

Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Voor iedere leeftijdscategorie hebben wij een passende glijbaan in de aanbieding. Voor de allerkleinsten hebben wij bijvoorbeeld de little tikes glijbaan die ook nog eens opvouwbaar is en dus makkelijk op te bergen is. Peuter glijbaan - verkleurd. De trap en glijbaan zijn van perfect formaat voor de allerkleinsten.


Sluit een tuinslang aan voor superveel zomers speelplezier. De glijbaan kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Specificaties: Kleur: oranje, groen G.

De Paradiso Toys First Slide glijbaan is al geschikt voor kinderen vanaf maanden. Door zijn kleine formaat is de glijbaan ook geschikt om binnen te gebruiken. Glijbaan voor binnen en buiten Afmeting: 12x3x 7Met. Weinig gebruikt en altijd binnen in de schuur gestaan.


Zo goed als nieuw Ophalen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Of de glijbaan wordt het middelpunt van een spannend avontuur, waarbij de kids al glijdend een vijandelijk piratenschip proberen te enteren… Een glijbaan geeft de fantasie van uw kinderen echt vleugels. Bovendien rennen, klimmen en bewegen ze zonder tegenzin en met veel plezier. Kies voor een vaste glijbaan of een aanleunglijbaan. Er is een peuter - en kleuterba je kunt discozwemmen en de glijbaan heeft mooie visuele effecten.


Fijn voor oudere kinderen, maar vooral ook voor de kleintjes. Dit zwembad heeft namelijk een echt Nijntje-bad. Met een losse aanbouw glijbaan kunt u de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Of zoekt u een Taludglijbaan?


Wat deze glijbaan nu zo uniek maakt is zijn platform en leuning, deze zijn namelijk gemaakt van Robinia hout. Het kinderbed met glijbaan wordt gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd!

Wilt u meer informatie over de peuter halfhoogslaper Stella? Neemt u gerust contact met ons op. Van buiten speeltoestel met glijbaan tot houten buitenspeelgoed of speelhuisje. Ook geschikt voor spelen met zand of water.


Koop goedkoop jouw speeltoestel online op SpeeltoestelDiscounter. Het adres voor het kopen van goedkope speeltoestellen! Je peuter of kleuter moet de ballen dan in de juist mand gooien.


Deze glijbaan van het Duitse merk Jupiduu is ideaal voor peuters en kleuters. Inklapbare glijbaan voor binnen en buiten voor de allerkleinsten. Dan gebruiken ze de glijbaan een keer met z’n tweeën of gaan ze niet meer zitten maar liggend naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.