woensdag 1 november 2017

Betonnen damwand

Gezien het aantal kilometer aan betonnen damwand die Wiers Waterbouw de laatste jaar heeft aangebracht durven wij te stellen dat het aanbrengen van betonnen damwanden één van de specialiteiten van ons bedrijf is. Indien men kiest voor betonnen damwand , dan kiest men voor een duurzaam product. Indien gewenst kan de damwand afgedekt worden met een geprefabriceerde afdeksloof.


Uitvoeringsmogelijkheden 4. Stalen damwand , afmeting in cm.

Kleur : groen of gebroken wit. We hebben een aantal gegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Met speciale gemaakte klemmen en geleiders kunnen we betonnen damwand planken aanbrengen waardoor er geen of bijna geen beschadigingen meer aan de bovenzijde van de planken ontstaat. Bij het reguliere aanbrengen van de planken breken er vaak hoekjes af welke na het aanbrengen weer gerepareerd moeten worden. De voorgespannen betonnen damwand is geschikt voor het opnemen van zowel horizontale als verticale belastingen.


De vorm van de spanwand-elementen komt bijna geheel overeen met die van de stalen damwand. In tegenstelling tot de stalen damwandelementen kunnen betonnen damwanden niet alleen een grond⁄waterkerende functie vervullen.

De betonnen damwand dient ook als steunpunt voor een fundering. De levensduur van een betonnen damwand is lang. Meer weten over de toepassing van beton bij damwandconstructies? Neem dan contact met ons op. Een betonnen grond- en waterkering kan wel honderd jaar meegaan, zonder onderhoud.


Damwanden prijzen – Het plaatsen van een damwand is bepalend voor de duurzaamheid van een damwand. Je wilt natuurlijk dat de damwand zo lang mogelijk me gaat. Precisie en vakmanschap zijn belangrijke factoren hier in. Waterfrontbrigade zorgt voor de beste kwaliteit in het plaatsen van damwanden. Betonnen damwand Hollandbaan West.


In opdracht van de gemeente Woerden is van Leeuwen begonnen met het vervangen van de beschoeiing aan de Hollandbaan (westzijde). Hier wordt de oude houten beschoeiing verwijder en vervangen door een betonnen damwand. Locatie is achter het houten scherm aan de Waardsebaan. Ontgraven met kerende constructie, Kosten grond- en waterkerende constructies. De kosten van vervormingsmetingen bestaan voornamelijk uit advieskosten en worden.


Bij een tijdelijke toepassing van een damwand , bijvoorbeeld bij een bouwput, wordt deze na voltooiing van het werk weer verwijderd.

In andere gevallen is de damwand een permanent onderdeel van de constructie. Omdat een damwand bestaat uit dunne elementen, is het een flexibele constructie. Het aanbrengen daarvan vergt nogal wat vakmanschap, ook dit is een van onze specialiteiten.


Meestal doen we bovenop een deklat zodat u vanaf de tuin nu het beton ziet maar gewoon hout. Kunststof damwand in Lelystad. Ik wil een damwand maken ongeveer meter hoog.


In totaal zal lengte van de de wand circa meter bedragen. Vraag: ik weet niet hoeveel de delen uitzetten. De damwand is aangebracht langs de sloot, ter versterking van het weglichaam.


De werkzaamheden zijn uitgevoerd in opdracht van de gemeente Eemsmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.