woensdag 25 oktober 2017

Zelf je bank samenstellen

Bekijk ons Ruime Assortiment. Vind lounge bank als je nu zoekt. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Zelf je bank samenstellen In slechts een aantal stappen stellen wij samen met jou je eigen bank of hoekbank samenstellen.

Of je nu een moderne 3-zitsbank, knusse loveseat of zithoek voor het hele gezin wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Sanders Meubelstad kun je zelf je ideale bank samenstellen. Het ‘ zelf samenstellen met Sanders’ bestaat uit drie programma’s waarbinnen je eindeloze mogelijkheden hebt voor het ontwerpen van jouw droommeubel.


Ook een longchair bank met arm links of rechts in samen spel met een drie zitbank met een arm links of rechts behoort tot de ongekende mogelijkheden. Maar ook voor een simpele fauteuil, zit-, zit- of driezit bank bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Elementenbanken zijn bankstellen die u geheel naar wens kunt samenstellen.


Op deze manier kunt u het voor u meest ideale bankstel samenstellen. Zo kunt u gaan voor een rechte bank , maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. Van te voren weten of uw hoekbank past?

Klik op Nu configureren en begin met samenstellen. Een elementenbank is een bank die je zelf kunt samenstellen aan de hand van, de naam zegt het al, los verkrijgbare elementen. Veel hoekbanken zijn op deze manier vormgegeven zodat je aan de hand van een duidelijk stappenplan een bank helemaal zelf kunt samenstellen. Bij Montèl kun je jouw bank volledig zelf samenstellen.


Kies uit verschillende soorten opstellingen, stof- en leersoorten, pootjes, kleuren en extra opties. Een modulaire bank bestaat uit meerdere modules waar je heel veel kanten mee op kan. Superhandig, want met die losse elementen kan je je eigen droombank samenstellen. Je bepaalt zelf hoeveel zitelementen en rug- en armleuningen je bank heeft. En voor een modulaire hoekbank gebruik je een hoekelement of een chaise longue als aanbouwdeel.


Hierin bepaald u, hoe uw bank uiteindelijk eruit komt te zien. De kleur, details en de uitvoering, bepaald u helemaal zelf. Zo ontstaat er je eigen ontwerp waar iedereen het over zal hebben. Zo wordt een bank samenstellen online nog eens leuk zonder dat een verkoper voor jou wel even bepaald welk model je moet nemen. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Haal nog meer uit je geld.


Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!

Bank Zelf Samenstellen - CREËER UW ideale BANK. Heeft u specifieke eisen aan een bank of vindt u het gewoon leuk om uw eigen unieke bank te hebben? Uw ideale bank ontwerpt en stelt u samen bij Valhal Groningen. Samen met onze adviseurs creëert u de bank waar u altijd al van gedroomd heeft! Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken.


De UMIX collectie: stel zelf je bank , eettafel of boxspring samen. Kies, combineer en stel samen: dát zijn de sleutelwoorden van de UMIX collectie van Leen Bakker. In slechts een paar simpele stappen, stel jij de meubels volledig naar eigen wens samen en creëer je een uniek meubel.


Plaats je nieuwe lounge bank in de hoek van je woonkamer om de ruimte optimaal te benutten of zet de bank vrijstaand voor een ruimtelijk effect in jouw zithoek. Onze lounge banken zijn leverbaar in leder of stof, uitgevoerd in tal van eigentijdse kleuren. Een bank zelf samenstellen dat kan bij Pronto Wonen.


Bent u nou opzoek naar het bankstel van je dromen. Zoek dan niet verder want, wij hebben wat u zoekt. Wij maken namelijk alles bankstellen op maat.


Theobert bank zelf samenstellen stoffen en kleuren. Afgebeeld staat de Theobert in de stof velvet. U kunt dus uw droombank laten maken.


Voor overige stoffen raden wij aan om even langs te gaan in een van de winkels. Let op: niet alle opties van deze bank staan op de site. Ontwerp zelf je eigen bank , fauteuil of poef met ons unieke concept ’ Zelf ontwerpen’. Maak in drie stappen jouw perfecte meubel. Kies eerst je meubel, daarna je stof en kies dan eventueel nog de poten om je design af te maken.


Je kunt kiezen uit ongeveer 1modellen in meer dan verschillende kleuren. Wilt u ook een eigen bank samenstellen ? U zegt ’t en wij maken ’t voor u, direct van fabriek naar de klant. Bank Butterfly is een trendy bank die in vele stoffe en opstellingen geleverd kan worden.


Dus als dit uw stijl is dan kan de bank zo samengesteld worden dat hij past in uw woonkamer. De Butterfly bank is in een 2-zits al leverbaar vanaf € 6100. Omdat wij veel banken zelf maken kunnen we ook veel verschillende soorten bankstellen aanbieden. Ook als je op zoek bent naar een hoekbank kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment.


Zo kun je 2-zits, en 3-zits banken bij ons vinden. Ben je op zoek naar een bank die je helemaal zelf kunt samenstellen ? Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.