woensdag 25 oktober 2017

Tuinslang 5 meter

Bestel de meter XXL uitrekbare tuinslang ter waarde van €4nu voor slechts €199! Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch. Inclusief gratis sproeikop met standen.


Dagdeal: XXL uitrekbare tuinslang. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Mooie producten op grote prijzen. Specialistisch advies nodig? Een nieuwe tuinslang kopen is bij Praxis altijd heel voordelig. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op tuinslangen.


Met een goede tuinslang aanbieding van bijvoorbeeld korting wordt een nieuwe tuinslang aanschaffen extra voordelig. Waterslangen koop je eenvoudig online bij bol. KARWEI biedt tuinslangen van lengtes als meter , meter , meter , meter en zelfs een meter lange tuinslang vind je in ons aanbod. GAMMA tuinslang meter inch zwart 8.

Wij hebben diverse slangdiktes van 1 (de standaard), en mm. Daarbij kunt u kiezen uit diverse tuinslang lengtes van 1 2 tot maximaal meter lang. Ook hebben wij losse slangen in diverse kleuren geel, groen en grijs. Allekabels biedt tuinslangen en accessoires (koppelingen, houders en koppen) aan. Voor 22:bestel morgen in huis.


Nu eenvoudig uw tuinslang online kopen! Deze UVC bestendige tuinslang heeft een polyester buitenlaag en een binnenlaag van natuurlijk rubber. Het materiaal is flexibel, waardoor je de slang gemakkelijk door de tuin beweegt.


De maximale waterdruk die de slang aankan is bar. Voor het schoonspuiten van uw auto is een flexibele waterslang aan te raden omdat u dan soepel rondom uw auto kunt lopen en bent u in het bezit van een balkon of dakterras en wilt u een compacte waterslang? Kies dan voor een spiraal tuinslang. Dit is een oprolbare tuinslang die weinig ruimte inneemt, maar wel een groot bereik heeft.


XXL Hose uitrekbare tuinslang stretch. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Kies uit producten vanaf € 94.


Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig.

De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis.


Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


De Power Hose Pro bereikt keer zijn originele lengte. Gratis verzending vanaf €4-. Dus meter , 2 meter en meter in totaal wanneer de kraan aanstaat. Makkelijk aan te sluiten en weer te ontkoppelen dus.


XXL Flexibele tuinslang , elastische waterslang. D it is niet zo maar een tuinslang , maar een automatisch rekbare tuinslang. Zodra het water door de flexibele waterslang loopt, rekt deze slang 3x in lengte uit. Zo is de tuinslang nog niet uitgerekt meter en uitgerekt meter.


Deze zorgt ervoor dat een tuinslang niet ongewenst draait of knikt. Wapening bestaat in verschillende niveaus. Zo heeft de Green Arrow tuinslang meter een enkele wapening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.