donderdag 19 oktober 2017

Tom loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Altijd de laagste prijsgarantie.

Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Grootste meubel aanbod online! Bankstellen - Bedden - Stoelen. De loungeset heeft een moderne uitstraling en kenmerkt zich door een strak design. De Tom is gemaakt van Silvertex materiaal en dit heeft een all weather functie, wat inhoudt dat het bestand is tegen regen.


Hierdoor is de hoekloungeset waterdicht en is voorzien van een aluminium frame met strakke ronde pootjes. De Tom Silvertex Loungeset bestaat uit: - 1x 2-zits bank rechts - 1x 2-zits bank links - 1x hoekdeel - 1x hocker. De set is gemaakt van Silvertex.

Een materiaal dat zich al bewezen heeft in de. Gebruik van de site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Om u zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij cookies. Alle prijzen op onze website zijn. De kussens zijn all weather.


Dit betekend dat ze tegen regen kunnen. Het water trekt niet in de kussens maar loopt direct van de kussens af. Dutch Brooklyn Loungeset van €695. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.


Deze zeer comfortabele loungebank is standaard uitgevoerd in Meteor bruin. Deze set heeft een moderne uitstraling en kenmerkt zich door een strak eigentijds design. De combinatie met de kleine rvs-poten geeft de Tom een chique uitstraling.

Het zitcomfort van de hoekbank is hoog. Daar geniet je elke zomer weer van. De vorstbestendige Tom kan zelfs ’s winters in je tuin staan. Het beste Loungeset assortiment online Gratis verzending Laagste prijs garantie Webshop keurmerk. De stof heeft een uitstraling dat neigt naar textiel en is uitermate geschikt als all weather materiaal.


Triniti Tom loungeset graphite. Tom lounge chair van kwaliteitsmerk Exoton Outdoor Living is gemaakt van een stevige aluminium frame met daar omheen een UV- en weerbestendige silvertex stof in de kleur Meteor. De materiaal van de lounge stoel heeft een foamvulling.


U kunt op het Tom loungeset na een zomerse regenbui direct weer op zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.