dinsdag 24 oktober 2017

Merida loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Loungesets vanaf € 9- online! Framekleur: Matt white aluminium. Onze pallet loungeset is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of met vrienden en familie te kletsen. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten loungeset een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer.


De loungeset is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout waar. Daardoor is de set gemakkelijk schoon te maken en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Wicker is een kunststof materiaal dat twee goede eigenschappen combineert.

SUNS Merida loungeset mat grijs. Het heeft de natuurlijke uitstraling van rotan, maar tegelijkertijd is het weerbestendig waardoor het mogelijk is de tuinmeubelen buiten te laten staan. Suns Merida loungeset - antraciet. De hoogwaardige materialen zorgen er tevens voor dat deze loungeset bestand is tegen alle weersomstandigheden en gemakkelijk te onderhouden is.


De Hamburg loungeset van Bonesta is een prachtige loungeset met twee stoelen en een bijzettafel. Met deze loungeset van het merk Bonesta kan je heerlijk ontspannen. Dit kunststof is eenvoudig te reinigen. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen.


De dagaanbieding site van Nederland! Boek uw Hotel in Mérida online. Reserveer online, laagste prijzen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De Merida van Outdoor Feelings is een luxe en chique uitziende loungeset. Uitgevoerd in volledig aluminium antraciet.

Deze klanten gingen u al voor! Het frame van de set is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het hand-gevlochten wicker van de set heeft een dubbele draa en geeft hiermee een extra luxe uitstraling. De klassieke set is gemaakt in grijze wicker en biedt plaats aan personen om gezellig te ontbijten, brunchen, lunchen, aperitieven,. Naast aangenaam zitten, kun je op deze set met chaise longue ook heerlijk onderuit.


De chaise longue is zowel links als rechts verkrijgbaar, net naargelang de situatie vereist. Een hoekbank lounge voor in de tuin kopen doet u bij Van der Garde Tuinmeubelen. Het geluk ligt in een klein hoekje.


Dit kan veilig en snel online maar u bent ook welkom in één van onze showrooms. We raden je wel aan om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je mooie loungeset. De hoes beschermt je tuin loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken.


Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset.


Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.