maandag 23 oktober 2017

Houtbouw stadskanaal

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid! Onze werkplaats met showroom is gevestigd aan de Electronicaweg in Stadskanaal. Bent u op zoek naar een houtbouw specialist in Stadskanaal ? Ons netwerk van houtbouwbedrijven is de beste van Stadskanaal en omgeving.


Wij kunnen veel voor u betekenen dankzij de samenwerking met het onafhankelijk kwaliteitskeurmerk Kluskeur en de landelijk gerenommeerde kluswebsite. Wij garanderen kwaliteit en garantie.

Reviews margaret en don kunnen mooie praatjes verkopen maar als het. Van garages, tuinhuisjes, paardenboxen tot carports. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig. Met hout creëert u sfeer en warmte.


Houtbouw op maat met Schipper Groep. Daarnaast is hout duurzaam. U blijft vele jaren plezier houden van houtbouw ! Bouwen met lariks- douglashout is nog nooit zo populair geweest.

Dat kan via het contactformulier op deze pagina. Wij gebruiken de volgende houtsoorten: lariks, douglas en eiken. Lariks en douglas worden ook wel het Europese hardhout genoemd.


Houthandel Noorlag is zeer divers in de hout handel, van het verkopen van allerlei houtsoorten tot het vervaardigen van unieke opdrachten. We zijn gevestigd in Stadskanaal en Almelo en zijn door heel Nederland actief met montageteams. Emergo biedt duurzame energieoplossingen zoals het energiedak Navitect II. Wij maken schuren, veranda’s, carports, luxe buitenverblijven, terras overkappingen en ander soort maatwerk houtbouw in Groningen, Frieslan Drenthe en Overijssel (Noord Nederland).


We hebben ruime ervaring in de houtbouw en lopen voorop in nieuwe ontwikkelingen. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bouwwensen door te geven en wij zorgen voor de rest. Dat is pas compleet ontzorgd bouwen! Nadat wij het ontwerp van uw project in 3D aan u hebben laten zien, kan de vergunning – indien nodig – voor de bouw worden aangevraagd.


Als montagemedewerker houtbouw houd jij je bezig met het monteren van de gebouwen op locatie bij particulieren. Je werkt altijd in kleine groepjes dus je gaat met een paar collega’s op pad. Je verzamelt ’s ochtends bij het bedrijf in Stadskanaal. Vervolgens rijd je naar de werklocatie voor die dag, ergens in Frieslan Groningen of Drenthe. Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar uw luxe houtbouw schuur.


In onze showroom in Emmen kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Home op Houtzagerij Meijer.

Welkom op de website van houtzagerij G. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van houten tuinmeubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.