dinsdag 10 oktober 2017

Halfverharding prijs

Nobre Cál is een fijnkorrelig breekmateriaal dat zeer geschikt is als halfverharding. Dit materiaal is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente en het heeft een hoog gehalte calciumcarbonaat. Nobre Cál heeft veel voordelen als soort half verharding en wordt dan ook steeds vaker toegepast. Wel kunnen kleinere paden zoals fiets- en voetpaden en parkeerterreinen (wat grote veroorzakers van hittestress zijn) vervangen worden met een halfverharding. De halfverhardingen van Koers zijn allemaal gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen.


Ideaal als stijlvolle halfverharding.

Een big bag a 1mvoldoet voor een oppervlakte van 20mmet een laagdikte van 5cm. Dit product is zowel droog als licht vochtig gefotografeerd om een goede indruk te geven van de kleuren. Het halfverharding materiaal kenmerkt zich door een goede verwerkbaarheid die resulteert in een duurzame constructie. Het is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.


Het bestaat uit een ongebonden steenmengsels met een specifieke korrelopbouw. Halfverharding Padvast is onder meer geschikt voor wegen en wandel- en fietspaden. Dat wil zeggen dat het goed vast gaat zitten aan de ondergrond.


Zagen we de halfverharding vroeger vooral in kasteeltuinen en openbare parken, de laatste jaren zien we de halfverharding overal opduiken.

En niet voor niets, een halfverharding staat zeer sierlijk in vele omgevingen zoals de tuin of op loop- of fietspad. Daarnaast is een halfverharding relatief voordelig, gemakkelijk in de aanleg én. Dolomiet is opnieuw de trend. Wij garanderen perfecte kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.


Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het aanleggen is erg gemakkelijk en bovendien is het voordelig en vergt het vrijwel geen onderhoud. Vroeger werd het vooral gebruikt in kasteeltuinen en parken. In veel omgevingen staat een halfverharding erg mooi, zoals in de tuin of op loop- of fietspaden. Met dit split straat u een Zuid - Europese tropische gevoel in uw eigen tuin.


Deze halfverharding bestaat uit verpulvert split met hier en daar een kleine splitsteen. De paden hebben een natuurlijke uitstraling en de halfverharding is tevens geschikt voor hergebruik. Graustabiel is een hoogwaardige halfverharding met de uitstraling van een zandweg zonder stuiven en voor alle voertuigen goed te berijden. De mix is gemakkelijk zelf aan te brengen, vraagt weinig onderhou geeft minder ingroei van onkruid en is tevens stabieler en blijft beter liggen dan schelpen. Gralux is een stabiele halfverharding met mooie okergele kleur.


Dit is onze consumentenprijs excl. Onze producten bestaan uit natuurlijke materialen. Hierdoor kan de kleur en samenstelling van de producten afwijken van de foto op onze website.

Wijzigingen in prijs en model voorbehouden. Achterhoekspadvast is een halfverharding van gebroken grind en zan door de opbouw en hoekigheid van het materiaal ontaat een stabiel product. Na verloop van tijd komt het fijne grind boven op te liggen. Is een zeer geschikte halfverharding voor allerlei wandel- en fietspaden in een bosrijke en landelijke omgeving.


Laat de aarde helpen om de aarde te redden. Dat de natuur al miljarden jaren zelf COopruimt is wellicht nieuw. En dat olivijn in dat proces een hoofdrol speelt is.


Deze basis wordt gemengd met andere steensoorten en componenten die een sterk hydraulische werking hebben. Na het aanbrengen ontstaat een gebonden halfverharding met een aanzienlijk hoger draagvermogen dan een ongebonden halfverharding. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid van uw park, maar verlagen ook de onderhoudskosten. In de recreatiemarkt is veel keuze aan halfverharding paden.


Duomix is een funderingsmateriaal wat wordt gemaakt uit de slakken van de hoogovens. Door de hoekige vorm van het gebroken materiaal is het een zeer geschikte halfverharding voor opritten en paden. Als toplaag kunnen tegels of splitsoorten gebruikt worden. Product is mix van graniet 0-mm. Gießpfanne Schlacke 0-mm.


Hierdoor reageert het uitstekend in ons vochtige klimaat en is het 1 natuurlijk materiaal. Hansegand halfverharding wordt gemaakt van 1 natuurlijke materialen en kunnen de elementen lucht, water en temperatuur opnemen, vasthouden en doorgeven. Een juiste opbouw van zorgvuldig geselecteerde bouwstoffen en specifieke korrelopbouw zorgen voor een intelligent waterbeheer en laat de bodem weer ademen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.