vrijdag 6 oktober 2017

Brievenbus safepost

Brievenbussen tegen lage prijzen. Bestel hier brievenbussen online. Kies uit producten vanaf € 200. Betaal slechts € verzendkosten.


Cofa heeft uitvoeringen van een vergelijkbaar model als de voormalige groene kunststof PTT brievenbus welke niet meer geproduceerd wordt.

De brievenbus heeft een grote klep aan de bovenzijde. Hieronder bevindt zich een tussenklep met inworp opening en slot. Naast een brievenbusvak heeft deze brievenbus een grote ruimte voor pakketjes. Het pakketgedeelte kan éénmaal door een bezorger geopend worden. Nadat deze de brievenbus sluit, kunt u hem alleen met de sleutel openmaken.


Zo blijven uw pakketjes veilig opgeborgen tot u thuis komt. Kies voor een mooie, compacte wandbrievenbus voor aan de muur of het tuinhek of kies juist voor een staande brievenbus wanneer je iets meer ruimte in je voortuin of bij je oprit hebt.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Safepost heeft een breed scala brievenbussen. Elegant vormgegeven wandmodel brievenbus met grote klep aan de bovenzijde met daaronder een tussenklep met opening en slot. Verkrijgbaar in uitvoeringen: - RVS -Antraciet - Blauw - Wit - Groen - Rood Deze brievenbus hoeft niet per sé op slot gedaan te worden.


Als u het slot openlaat kunnen er ook kleine pakketjes in het postvak gestopt worden. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van mm staal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. Vrijstaande Amerikaanse brievenbus met een moderne uitstraling. Deze staande brievenbus heeft een grote postinworp van 10.


Ook bevestiging op een paal is mogelijk. Er is geen unieke brievenbuspaal voor de Cofa ontworpen, maar een handig persoon monteert de brievenbus eenvoudig op een universele brievenbuspaal. Er is nagedacht over de eisen die aan een brievenbus gesteld worden en ook het gebruikscomfort voor de consument is in acht genomen. Haal vandaag nog die brievenbussen in huis. Design brievenbussen en pakketbrievenbussen van hoge kwaliteit.


Handgemaakte vogelhuisjes van duurzaam hout Decoratieve landelijke tuinaccessoires. Klik op het icoontje met de brievenbus voor een vergroting van het model.

Zoals de naam van deze brievenbussen het zelf zegt: zweedse degelijkheid gecombineerd met een beveiligd opvangsysteem. Zeer ruime vrijstaande brievenbus met inwerpkleppen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Bekijk alles met brievenbus safepost ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. SafePost brievenbussen zijn gemaakt van staal.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Vergelijkbaar met safepost model echter wat groter en het volume in de breedte in plaats van hoogte. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.