vrijdag 8 september 2017

Aansluiten schrikdraad

Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd. Dé specialist in schrikdraad. Binnen één werkdag geleverd! Kies de juiste geleider voor uw afrastering.


Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie.

Voor apparaten die op het lichtnet aangesloten moeten worden, kunt u onze Gallagher Aansluitkabelset gebruiken. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Voor het aansluiten van uw schrikdraadapparatuur aan het lichtnet, aan een accu of batterijen, kunt u bij ons de beste kabelsets van de merken Pulsara en Gallagher voordelig online bestellen.


Nog beter is een extra schrikdraad te plaatsen. Hangt het schrikdraad op de juiste hoogte controleer dan hoeveel aardingspennen uw schrikdraadapparaat nodig heeft en hoeveel spanning op uw schrikdraad staat.

Shetlanders hebben lang haar en dat geleid minder zodat ze het amper of niet voelen als ze in contact komen met het schrikdraad. Alles voor het aansluiten van schrikdraad Wanneer u een omheining van schrikdraad wilt aanleggen, heeft u meer nodig dan alleen het schrikdraad zelf. Bestel bijvoorbeeld voor houten palen onze Gallagher XDI ringisolator 2st. Het aansluiten van een schrikdraad apparaat op het lichtnet is eenvoudig.


Deze heeft een metalen kern zodat het risico op kortingsluiting wordt geminimaliseerd. Op deze pagina vindt u alles voor een optimale werking van de stroomkring, van aardpennen en grondkabels voor een goede aarding tot poortgrepen om een doorgang te creëren. Deze serie is uitgevoerd met een normale stekker dus kan eenvoudig in de schuur of garage worden aangesloten op een aanwezige wandcontactdoos. Dan de koppeling van het apparaat (vaak binnen) met de fysieke schrikdraad in de steunen (buiten).


Als u schrikdraad aansluiten wilt, zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het goed te weten hoe schrikdraad werkt. Een schrikdraadapparaat geeft met tussenpozen stroom af.


Deze gaan via een kabel naar de afrastering die bestaat uit geleidende materialen. Schrikdraad is veilig Om katten te verjagen heeft u o. Dit is veelal staal, RVS of koper.

Het apparaat zorgt voor spanning op het draad. Als poezen het schrikdraad raken krijgen ze een klein schokje. Ongevaarlijk, maar genoeg om respect af te dwingen. Op die manier is de stroomkring weer rond en staat er te allen tijde voldoende stroom op het schrikdraad. Het gebruik van schrikdraad is veilig voor mens en dier!


Afhankelijk van, welke geleider voor uw omheining het meest geschikt is, zijn onderscheidende verbinders en isolatoren nodig. Door middel van een grondkabel dient u deze te verbinden met het schrikdraadapparaat Zodra een van uw dieren de afrastering aanraakt, zal de stroom via de aardpen en door de grondkabel terugvloeien naar het schrikdraadapparaat. Welke oorzaken kan dit hebben?


Ik heb alles aangesloten en toch lopen mijn shetlanders onder het schrikdraad door. Hiermee wordt het schrikdraadapparaat niet allen aangesloten , maar ook beveiligd. In de online shop zijn omheining- en aardkabels voor alle geleiders, deels universele modellen, voor de flexibele aansluiting verkrijgbaar.


Mogelijk hangt uw onderste schrikdraad iets te hoog en zou het verlagen van de onderste isolatoren al helpen. En we leveren uw bestelling al de volgende dag! Dat is altijd afhankelijk van het geleidingsmateriaal (draa koord of lint) van uw schrikdraadsysteem. Met poortgrepen creëert u eenvoudig een doorgang in uw schrikdraad omheining.


Bij ons vindt u eenvoudige en luxe schrikdraadapparaten die geschikt zijn voor kleine en grote afrasteringen. Poortgrepen Gallagher en Pulsara. Online schrikdraad kopen heeft diverse voordelen.


Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen. Daarnaast is er ook verschil in gebruik. Allen verschillend in geleiding, duurzaamheid en ontwerp. Belang van aarding bij schrikdraad installatie De aarding zorgt ervoor dat als een dier de afrastering aanraakt, het circuit gesloten wordt en de stroom door het dier stroomt.


Gaat u een schrikdraad afrastering plaatsen? Het Gallagher assortiment bestaat niet alleen uit schrikdraad , maar Gallagher biedt meerdere stroomgeleiders, zoals: schrikkoor schriklint, kunststof schrikdraad , Equifence stroomgeleiders en High Tensile stroomdraad. Dit zegt het Groninger bedrijf Gallagher Europe, dat de afgelopen dagen een internationale conventie over schrikdraad hield.


Met schrikdraad voor katten is het eenvoudig en doeltreffend om katten binnen of buiten uw tuin of erf te houden. Het is ook mogelijk om schrikdraad voor katten op een schutting te bevestigen. GRONINGEN - Dat schrikdraad gespannen wordt om dieren veilig in de wei te houden is beken maar het wordt ook steeds vaker gebruikt om ongewenste bezoekers buiten te houden.


Het schrikdraadraster geeft een lichte elektrische impuls af bij aanraking. Om de kringloop gesloten te houden, moet de stroom terug kunnen vloeien naar het apparaat. Wanneer u geen aardingssysteem gebruikt, vloeit de stroom in de grond weg en staat er geen stroom meer op het eind van uw afrastering. Aardpennen dienen door middel van een grondkabel op het schrikdraadapparaat te worden aangesloten.


Deze impulsen worden via een aansluitkabel naar de afrastering geleid. Hierdoor is er tussen de stroomimpulsen door voldoende tijd om te reageren en het contact met de afrastering te verbreken. De wisselspanning die in Europa uit het stopcontact komt is Hertz,. Dit wil zeggen maximaal impuls per seconde (het tikken van uw apparaat).


Het 2volt schrikdraadapparaat wordt op netstroom aangesloten. Kan er als alternatief ook voor een volt accuapparaat of volt batterijapparaat gekozen worden. Wanneer een kat het schrikdraad aanraakt, wordt een lichte schok gegeven. Bij schrikdraad voor huisdieren wordt gebruikgemaakt van een zeer korte pulsspanning. Dat veroorzaakt wel een schrikreactie, maar is verder geheel ongevaarlijk voor het dier.


Die wordt niet door het lichaam, maar over de huid van het dier geleid. De levering van de apparatuur, schrikdraad , schriklint, schrikkoor isolatoren, batterijen en ander afrastering materiaal vindt plaats via ons dealernetwerk. Door de specialisatie in schrikdraad systemen is KOLTEC snel, flexibel en beschikt het over vakkundige medewerkers die alles van afrastering en schrikdraad systemen weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.