dinsdag 20 juni 2017

Vuurtafel sliedrecht

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ontspannen in luxe tuintafel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. Met een vuurtafel kun je hele avonden gezellig sfeervol loungen. Onze handgemaakte vuurtafels brengen sfeer en warmte in je terras, tuin of serre. Nodig al je vrienden uit en voer verhitte gesprekken om de vuurtafel. Vuurtafels Gezellig Rond het vuur.


Wij kunnen de tafels voor je op maat maken omdat wij beschikken over gediplomeerde vakmannen. Wilt u de tafels zien voordat u deze bestelt? Kom dan langs in onze showroom.


Daar hebben wij een aantal vuurtafels staan. Openingstijden: neem telefonisch contact op voor een afspraak. De vuurtafels zijn een perfecte aanvulling op je loungeset. Door een vuurtafel aan te schaffen zit je er gegarandeerd lekker warm bij, ook op een koele zomeravond.


Deze vuurtafel op gas is inclusief: Gratis bezorging Kwaliteits rvs haard Elektrische ontsteker Druk regelaar 30mbar Gas slang Hoogte regelaar voor de vlammen Deksel Lava stenen en keramische stammetjes U kunt de tafel op iedere gewenste afmeting laten maken. We hebben de vuurtafel twee weken geleden voor een mooie prijs gekocht. Die is groter dat we hadden verwachten maar ze ziet er mooie uit in onze tuin met en zonder.


Gashaarden en vuurtafels voor buiten brengen een extra dimensie aan je terras. Het gas is gemakkelijk aan te steken, je hebt in een handomdraai een heerlijk vuur zonder gedoe met hout. Tafelhaarden voor de tuin verbergen de gasfles in de tafel, waardoor het vuur in de haardtafel alle aandacht krijgt. Creëer warmte en sfeer met de vuurtafels uit ons ruime assortiment.


Een vuurtafel is niet alleen praktisch maar ook héél gezellig. Geniet samen met vrienden of familie tot in de late uurtjes van de behaaglijke warmte van onze vuurtafels , uiteraard onder het genot van een drankje. Het grootste assortiment vuurtafels , inbouwbranders en vuurzuilen. Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert.


Wat veel mensen niet weten is dat een vuurtafel ook nog eens een uitstekende terrasverwarmer is. Wij verkopen aluminium en houten vuurtafels. Modellen Onze vuurtafels zijn er in diverse modellen.


SLIEDRECHT – Sliedrecht Sport heeft tijdens de recente feestweek voor de opening van de nieuwe Sporthal De Basis een Loterij opgezet. De opbrengst komt ten goede aan het gebruik van de nieuwe Sporthal. Koop en verkoop vuurtafel eenvoudig op Marktplaats. KSM-Steigerhout Sliedrecht.


Wij doen er alles aan om de vuurtafel zo goed mogelijk bij uw persoonlijke voorkeuren aan te laten sluiten. Zo kunt u bij ons onder meer tussen verschillende kleuren kiezen. Zen vuurtafels Uw webshop in mooie, Nederlandse vuurtafels. Aluminium vuurtafels Houten vuurtafels Vuurzuilen Inbouwbranders Buitenkeukens OFYR Happy Cocooning Meest populaire producten Hier treft u een selectie van onze producten welke wij het meest verkopen.


Inspiratie Wij geven u graag wat in. U vindt u in onze winkel een ruim assortiment vuurtafels en accessoires. Bij de inkoop van de artikelen wordt gelet op kwaliteit, functionaliteit en gebruikersgemak. We hebben meer dan 2vuurtafels op voorraa waaronder kwalitatieve inbouwbranders (vanaf 2euro) om zelf een eigen vuurtafel te bouwen.


Bekijk hieronder het volledige assortiment: van industriële vuurtafels van Cosiloft tot de design vuurtafels van Enjoyfires Fuego en van de strakke aluminium vuurtafels tot stoere steigerhouten vuurtafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.