donderdag 22 juni 2017

Rattenklem kopen

Vergelijk voor de laagste prijs. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.


Ook verkopen wij diverse voerdozen waar een rattenklem in past zodat het gebruik van klemmen veilig is random kinderen en huisdieren. Over ons AllesTegenOngedierte.

Professionele rattenklem die uiterst effectief is. Deze klem beschikt over een zeer krachtige beugel die vereist is voor het ratten bestrijden. Vang rat na rat met deze rattenklem , absoluut niet te vergelijken met een houten klem. Inhoud: 1x Rattenklem (Kwaliteit) Afmetingen rattenklex 1mm.


Koop hier online de goedkoopste rattenvallen bij Agradi! Een muizenplaag is vaak al erg vervelen ratten zijn echter vaak nog vervelender. Ratten veroorzaken knaagschade, bevuilen het voedsel en kunnen verschillende ziektekiemen overdragen.


Deze extra grote en krachtige rattenklem van het merk LUCHS, is dermate krachtig dat er een beveiliging op zit om uw vingers bij het scherpstellen te beschermen.

Deze nieuwe generatie rattenklem heeft een haakmechanisme waar het aas aan vast geprikt kan worden, hierdoor is de vangkans vele malen groter dan de traditionele rattenklemmen. Ratten vangen met krachtige rattenklemmen kan een doeltreffende methode zijn om van de ratten af te komen. Wel raden wij aan bij het gebruik van rattenklemmen om deze in een stevige afgesloten rattendoos aan te bieden!


Een rattenklem is zeer krachtig, pas dus op met kinderen, dieren en bijvoorbeeld uw eigen vingers. Bij Macrovet de degelijkste rattenval en rattenklem collectie online verkrijgbaar. Gebruik een goede rattenklem. De veer is van groot belang bij een goede rattenklem.


Indien de veer van de rattenklem te slap is zal deze de rat niet opslag doden en onnodig leed veroorzaken. Een lokaas wat wij adviseren is. Dit kan voor komen als je er teveel lokaas op doet, en als je lokaas er niet goed op aanbrengt. Effectief ratten vangen vraagt geduld en een doordachte werkwijze.


Zelf doe in aan de voorkant van een rattenklem lokaas in het aanwezige rondje en wat aan de achterkant van de rattenklem. Koop en verkoop rattenklem eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bestel alle soorten Tuinartikelen!

Tuingereedschap I Tuinkassen I. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Ik heb wildklemmen te koop nieuw in de verpakking. Franse rattenklem voor het vangen van ratten zonder lokaas.


Tegenwoordig het meest gebruikt is de rattenklem. Je koopt een aantal van deze rattenklemmen en plaatst die op zoveel mogelijk plaatsen waar je de ratten ziet lopen. Met deze rattenklemmen is het natuurlijk wel oppassen dat er geen kinderen of andere dieren deze klemmen aanraken.


De klap van een rattenklem is niet mis. Rattenklem kunststof kunststof rattenklemmen, stevig en makkelijk schoon te maken. Deze rattenklem is ondanks zijn lage prijs van goede kwaliteit en heeft een zeer goede slagkracht!


Zodra de rat contact maakt met het pedaal valt hij meteen dicht en zorgt hij voor een snelle, humane dood. De val heeft een grote trog waarin het aas geplaatst kan worden. Last van muizen en ratten in je omgeving?


Welkoop verkoopt verschillende producten ter bestrijding van muizen en ratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.