donderdag 1 juni 2017

Prunus avium

Prunus avium

Mit unserem Preisvergleich sparen! Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop. All three species can breed with one another. Deze bomen die we in onze loofbossen kunnen vinden vallen vanaf medio april en begin mei op door de mooie witte bloesem. De bloemen hebben vijf kroon- en kelkbladen, veel meeldraden en een vruchtbeginsel met stijl en stempel dat in de bloembodem is ingezakt.


Prunus avium

Alle delen van de plant, behalve de rijpe vrucht, bevatten geringe hoeveelheden giftige blauwzuurglycosiden. De Sunburst is een zachte zoete kers met een zeer goede smaak. Bestuiving: zelfbestuivend. Snoeien: na de pluk, nooit in de winter. De Regina is een stevige en zoete kers met een goede smaak.


Kordia, Lapins of Merchant meer succes. De kersen zijn erg groot en glanzend dieprood met een zoete smaak. De boom kan een uiteindelijke hoogte bereiken van - m en heeft een diepgaande hoofdwortel die voorzien is van zeer stevig ontwikkelde zijwortels. Hij is de stamvader (of - moeder) van vele gekweekte kersensoorten en bloeit eind april met sneeuwwitte vijftallige bloemen. Deze tot meter hoge struik wordt gekweekt om de vruchten (Morel) en verwildert soms in bosranden en langs oevers.


Prunus avium

Avium betekent van vogels. Kenmerkend zijn de piramidale vorm, half open kroon en een massa zuiverwitte iets gevulde bloemen die in april en mei de boom sieren. Plant niet op natte gronden. Deze zoete kers is een inheemse boom in Zuid-Limburg.


Ergebnisse von Suchmaschinen! De webshop heeft een ruim assortiment aan bomen en planten. Wij geven u dan zo spoedig als mogelijk een antwoord. Prunus avium - kersenbomen. Deze zeer bekende fruitboom bloeit en is laat rijp, wat als gevolg heeft dat de vruchten veel zonuren hebben genoten.


Prunus avium

Dit kan men terugproeven in de smaak: niet voor niets is de Regina erg populair onder hobbyisten! De zoete kers stamt zeer waarschijnlijk uit de gebieden rond de Zwarte en de Kaspische Zee, waar hij duizenden jaren geleden al werden geteeld. Voor de bestuiving zijn dus geen andere kersenbomen nodig. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote donkerrode kersen welke geplukt kunnen worden vanaf half juli. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Deze worden gevolgd door donkerrode, eetbare vruchten. Zowel landschappelijk toepasbaar als in (bos)parken en open groenbermen. Verlangt een voedselrijke, vochthoudende bodem.


Dit zijn matig sterkgroeiende onderstammen. Deze leveren na enting een bijzonder kleine boom, die ongeveer meter hoog wordt. Its leaves are alternate, simple, and toothed on the margin, with small glands at base of blade.


It has 1-few flowers in a rounded cluster, 5-parted and white in color. The fruit is a fleshy drupe, yellow or red with a large pit (stone). Deze kersenboom is een in de wintermaanden bladverliezende fruitboom met donkergroen blad en donkerrode vruchten.


Save prunus avium to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed. Unfollow prunus avium to stop getting updates on your eBay Feed. Deze zelfbestuivende kersenboom blijft klein en is daarom ook zeer geschikt voor in een pot op het terras of balkon.


De Sylviakers produceert heerlijke zoete vruchten in het najaar. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.