vrijdag 2 juni 2017

Mini kogelkraan

Mini kogelkraan

Geen last van overstromingen. Groot assortiment terugslagkleppen. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Van hele badkamer tot onderdeel.


Breed aanbod van handmatige kogelkranen. Toepassingen mini kogelkraan. Een kogelkraan in de betekenis van een afsluiter dient als verbindingsstuk tussen twee leidingen of een leiding en een slang.


Met als extra functionaliteit dat de kraan een medium geleidt of juist blokkeert. Dat gaat via het simpele kogelkraanmechanisme. Deze mini kogelkraan is voorzien van één binnendraadverbinding en één buitendraadverbinding. Dit bestaat uit een kogel, met daarin een boring, in een houder. Hij is ideaal voor de kleinere leidingen.


Hij heeft een werkdruk van bar (PN10). De kraan is gemaakt van verchroomd messing. De BONFIX mini kogelkraan is bedoeld voor het afsluiten van de watertoevoer of luchttoevoer binnen een installatie. De afsluiting vindt plaats door middel van een kogelafsluiter. Voor een kogelkraan , tyleen of pcv druk leiding, koppelingen en andere accessoires zoals een terugslagklep of schuifafsluiter bent u bij PVC Voordeel op het juiste adres.


Koop voordelig online de kogelkraan die uw voorkeur geniet en bestel vandaag nog! U profiteert van zeer scherpe prijzen en uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag al. Mini kogelkraan messing verchroomd binnen x buitendraad. Levertijd Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor. Messing verchroomde mini -kogelkranen voor de kleinere maat leidingen, ¼ tm ¾ Voor 16.


Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Temperatuurbereik:-20°C tot max. Mini-kogelkraan met vlinder hendel PN 15. Materiaal: Huis: messing vernikkel Kogel:. Dubbelzijdige binnendraad.


Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website. Vandaag besteld = morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met slag kunt je de kraan open of dicht draaien. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Messing is het meest gebruikte materiaal voor de kogelkraan behuizing. Het is goed geschikt voor water, (pers-)lucht, oliën en vele andere stoffen.


Snel een 2-weg mini kogelkraan , binnendraa messing verchroomd nodig en zeker weten dat u het goede besteld? Wij kopen de mini kogelkranen rechtstreeks bij de fabriek waardoor de mini kogelkranen scherp geprijsd zijn! Neem snel contact op met één van onze vertegenwoordigers.


Mini kogelkraan

Deskundigheid staat bij ons voorop. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte kogelkraan. Welk model 2-weg mini kogelkraan , binnen- buitendraa messing verchroomd heeft met u nodig?


Maximale werkdruk is bar. Bel of mail ons vandaag nog! De mini kogelkraan RVS wordt veel toegepast in de voedingsmiddelnindustrie.


Mini kogelkraan

Vind de beste selectie mini kogelkraan fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit mini kogelkraan voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.