donderdag 8 juni 2017

Houten betonplaten

Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online! De fundering van de schutting bestaat uit stevige betonnen palen met één betonplaat langs de onderzijde.


Deze betonplaat zal de houten panelen dragen en ervoor zorgen dat het hout niet in contact komt met de bodem wat kan zorgen voor schade en rottingsverschijnselen.

De platen zijn in beton, maar ze zien er wel uit als houten platen. Je behoudt hierbij alle voordelen van betonplaten , en je kunt bovendien genieten van de zachte uitstraling die de houten structuur zal bieden. Variaties en mogelijkheden van betonplaten met houtstructuur. Houten panelen met betonplaten.


Ook deze afsluiting is er een die veel voorkomt in ons landschap. Een combinatie waarbij je onderaan een stevige betonplaat vindt als fundering. Met daarbovenop een houten paneel.


Het voordeel is dat je hout daardoor niet in contact komt met de grond.

De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Kwaliteitsvolle en betaalbare houten schutting gecombineerd met betonpalen en betonplaten. Dit zorgt voor een onderhoudsvrije en mooie uitstraling. Oerlemans Beton is gespecialiseerd in het produceren en leveren van betonnen en houten schuttingen, betonnen palen en platen e. De grond is vaak vochtig waardoor een houten schutting veel sneller zal gaan rotten.


Dit zal bij een hout betonschutting niet voorkomen. De tuinschermen rusten op de betonplaten , welke voor een gedeelte in de grond gegraven zijn. Hierdoor zweeft het houten tuinscherm boven de grond en zal het niet vochtig worden wanneer de grond vochtig is.


Maar als u een aantal betonplaten bovenop elkaar stapelt, vormt dit een strakke muur en maakt u een betonschutting. Naast gladde betonplaten in grijs of antraciet kunt u ook kiezen uit betonplaten met verschillende motieven. Onze fraaie betonplaten zijn er in verschillende standaardkleuren en in diverse uitvoeringen, gaande van verschillende steenstructuren tot een houtmotief in reliëf en in verscheidene modellen. Beton, al dan niet gekleur in combinatie met houtschermen is ook één van de mogelijkheden bij BAJ-BETON.


Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Betonnen dakelementen voor een loods of grote schuur. Goed voor circa 770mdakoppervlakte.


Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m².

Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating. De prijs van je betonplaten omheining is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Wel kunnen we je alvast een schatting van de verwachtte kosten geven.


Kies je voor een afsluiting van beton, dan betaal je ongeveer euro per lopende meter. Wil je houten panelen er tussen dan beginnen de prijzen bij euro per meter. Zo maakt u met betonpalen en betonplaten een stevige tuinverhoging of tuinhek. Video betonpalen plaatsen.


Maar deze tips voor het plaatsen van betonpalen schelen een heleboel. Zo gaat het plaatsen van een schutting van beton en hout net even iets gemakkelijker. KVG Houtbouw past betonplaten toe in robuuste houten stallen, carports en schuren. Er wordt op de platen een stelregel gemonteerd waarmee alle oneffenheden worden uitgevlakt.


Op de stelregel worden de wanden geplaatst. Een houten schutting met houten palen plaatsen kan natuurlijk ook, maar hout is niet altijd even duurzaam. Er zijn geïmpregneerde schuttingpalen die tot jaar meegaan en hardhouten schuttingpalen die gemiddeld tot jaar meegaan. Maar van een houten schutting met betonpalen heeft u langer plezier, omdat beton niet gaat rotten.


Pluspunt: geen zware betonnen palen meer heffen. U heeft de keuze uit verschillende palen en onderplaten. Bij gladde palen heeft u de mogelijkheid van of twee onderplaten in verschillende motieven.


Bij de betonnen sleufpalen kunt u de schutting volledig vullen met de motief betonplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.