dinsdag 13 juni 2017

Haag portugese laurier

Haag portugese laurier

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Goedkoopste landelijke bezorging. Kwaliteit struiken tegen scherpe prijs. Boek uw Hotel in Hagen online.


Reserveer online, laagste prijzen. In erg winderige gebieden wordt bescherming tegen te veel wind aangeraden. Wanneer u een bestelling plaatst, wordt de plant zorgvuldig uit de grond bij ons op de kwekerij gehaald. Portugese laurier met kluit. Om de kluiten wordt jute geplaatst.


Wilt u uw tuin voorzien van een luxueus karakter? De beste snoeimaanden zijn april en september. De Latijnse naam van deze soort is: “Prunus lusitanica Angustifolia”.


Haag portugese laurier

Dit om uitdroging tegen te gaan. Deze Prunus heeft een wat ander blad en groeit wat sneller dan een Prunus lusitanica. De Haag niet zelf planten? Tausende Mitfahrgelegenheiten! Finde jetzt Leute, die nach Hagen reisen.


Jetzt Fahrt auf BlaBlaCar buchen oder anbieten. In het voorjaar bloeit de laurierhaag met mooie witte bloemen. U kunt deze haag dus in mooie strakke vormen knippen, wat een bijzonder effect geeft. In de periode van half oktober tot en met half mei is de laurierhaag leverbaar uit de volle grond en kale wortel. Deze laurierkers groeit vooral in de breedte en kan zelfs als bodembedekker dienst doen.


Haag portugese laurier

Naast laurier hebben wij nog andere bladhoudende haagplanten. Laurier is er ook als plant-op-stam of als boom. Ook onze klanten vragen om laurier of laurierhaag. Daarom hebben we ervoor gekozen toch deze term in onze webwinkel te gebruiken.


Natuurlijk mag u zelf bepalen welk woord u voor dit mooie plantje gebruikt. Deze plant reageert altijd met groei op het snoeien. De laurier is een prachtige struik die geschikt is als haag. Jonge scheuten zijn nog niet voldoende afgehard als de winter begint en kunnen bevriezen. Houdt een haag van laurierkers, bijvoorbeeld de Prunus ‘Caucasica’ van jongs af aan bij, door hem twee maal per jaar te.


Haag portugese laurier

Het fijne blad en de frisgroene kleur zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. Ook wordt de haag zichtdicht en geeft hij veel privacy. Leg een druppelslang langs de haag om je laurierhaag water te geven. Met een druppelslang bewater je waterbesparend. Draai de kraan open en het water druppelt vanuit de slang direct op de grond.


Zo gaat er geen water verloren en wordt het verdeeld over een aantal uur water gegeven. Dat is beter voor je haag dan ineens heel veel water. Het is eveneens een wintergroene, bosssige, dichtvertakte struik, goed winterhar zeewind bestendig. Hij houdt niet van natte voeten: zorg er dus voor dat de grond niet te nat wordt om te voorkomen dat de wortels gaan rotten. Geef hem ook af en toe wat bemesting om jarenlang van een gezonde haag te profiteren.


Wanneer u deze planten twee keer per jaar snoeit dan krijgt u binnen korte tijd een prachtige strakke haag , een lust voor het oog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.