dinsdag 20 juni 2017

Haag olijfwilg

Reserveer online, laagste prijzen. Hagen , zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Dankzij de olijfwilg kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige kustlocatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw haag. Olijfwilg kopen bij Haagplanten.


Europa, ook langs de kust.

Onze Noord-Duitse, Deense, Zuid-Zweedse en Franse klanten zijn blij dat ze bij ons olijfwilg. Maar er zijn in dit geslacht ook andere mooie planten die als haag kunnen dienen. Houd het assortiment van Haagplanten. De olijfwilg is één van die hagen die in elke stijl tuin past.


Of u nu een strakke en moderne onderhoudsvrije tuin hebt, of juist een klassieke tuin met allerlei in vormen gesnoeide struiken, de olijfwilg past zich naadloos aan. Naar keuze kunt u hem als haag planten, maar de losse struiken ook in perkjes zetten. Dankzij het mooie blad is de zilverbes prachtig als formele haag.


Door te snoeien komen er vaak geen bloemen en bessen aan de plant.

Als je dat wel wilt, dan kun je de olijfwilg ook als informele haag gebruiken. Onze haag , een volwaardige afscheiding. Onze zorgvuldig gekweekte haag van enkele jaren oud is jaarlijks meermalen gesnoei waardoor een dichte volle haag gevormd wordt. Daarnaast is het wortelgestel van de haag voorbereid op verplanten.


Wij leveren kant en klaar hagen in heel Nederland. Kies er dan voor olijfwilg als haag te planten! Dit geeft een haag van olijfwilgen een zacht uiterlijk. Deze haagplant kan solitair worden neergezet, dan is hij prachtig in een bolvorm te snoeien. Maar ook als haag presteert hij optimaal.


Dat blad is soms grijs van kleur, wat in dit geval duidt op een goede droogteresistentie. Elaeagnus ebbingei vormt een robuuste maar sierlijke tuinafscheiding. Heel bijzonder zijn de bruine of zilverwitte schubben op de bladeren en takken die voor een wat metaalachtige glans zorgen.


Ook qua grondsoort is olijfwilg niet kieskeurig en voeden hoeft niet of nauwelijks. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Wel plant je hem best niet op zeer vochtige tot natte gronden, daar heeft hij een hekel aan. Zandgronden kunnen dus perfect.


In de zon ontwikkelt de olijfwilg meer bloei, maar in de schaduw is het nog steeds een geschikte haagplant.

Online haagplanten kopen heeft vele voordelen. U hoeft de olijfwilg niet zelf te vervoeren, wij zorgen voor levering aan huis. Erg mooi als erfafscheiding tussen jouw tuin en die van de buren of langs een grote vijver in een park.


De haag groeit hierdoor sneller dicht. Dan hoef je de olijfwilghaag niet te bemesten. Wil je bessen aan de plant? Snoei de haag twee keer per jaar. Eind augustus zijn de meeste hagen volledig gestopt met groeien.


Als u de hagen met een vlakke bovenkant door de winter wil loodsen dan kan u nog snoeien tot eind augustus. Plaats aan het begin en aan het einde van de haag een paal en span daartussen een touw die je kunt gebruiken als leidraad. Deze plant of haag is zeer sterk en goed bestand tegen zeewind.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Na de bloei ontwikkelt deze schitterende heester rode bessen met een zilverachtige gloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.